024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min
Techniek
Excl.
Socials

Vragen? Contact Levi!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Biografie Boef

Boef, zijn echte naam Soufiane Boussaadia. In 2015 begint hij een samenwerking met Zonamo Underground. Op 23 februari 2015 is hij te gast bij Zonamo Underground en zet hij een legendarische show neer, waarna hij zichzelf al snel de beste rapper van Nederland mag noemen. 


Boef werd in 2016 bekend met zijn eerste single “Gewoon Boef”. Daarop volgde al snel meer nummers zoals “Lauw” en “Hosselen”. Boef is een Frans-Argentijnse jongen die al op jonge leeftijd bekend werd in Nederland. Momenteel is hij te volgen op YouTube waar hij meer dan 800.000 abonnees heeft en duizenden views per video. Daar laat hij zijn muziek  horen, maar hij vlogt ook zodat zijn fans hem ook van een andere kant kunnen zien. In maart 2017 volgde zijn debuutalbum “Slaaptekort”. Hiermee verkocht hij platina’s en sleepte hij miljoenen views binnen, waarmee hij een van de meest bekeken artiesten in Nederland werd. 

De muziek van Boef bracht veel succes in zijn leven en ging daarom door met muziek maken en bracht later het nummer “Habiba” uit. Dit nummer werd meer dan 40 miljoen keer bekeken werd. Daarmee werd dit de meest bekeken videoclip aller tijden. In 2018 brengt hij weer een nieuwe hit uit “Draai het om” en je raadt het al, ook hier heeft hij duizenden views en likes gehaald! 

In 2020 bracht RTL een docu uit waarin ze Boef volgde voor zo’n 8 maanden. In de docuserie is te zien hoe Boef zijn leven leidt en vertelt hij over zijn jeugd en leven. De serie heeft tot een groot succes geleid in Boefs leven. Ook Spotify weet hij om zijn vingers te winden, want later brengt hij het album “Allemaal een droom” uit, waar hij met zijn zestien nieuwe tracks binnen 21 uur meer dan 5 miljoen streams uit haalde. Hierdoor lag Spotify er zo’n 3 uur uit. Kortom, met Boef heb je gegarandeerd het meest succesvolle evenement of feest. 

Prijzen Boef boeken

Wil je graag weten of Boef beschikbaar is voor jouw feest of evenement en wil je weten wat de prijzen zijn? Je kunt Boef boeken bij Lukassen, echter hangt de prijs af van een aantal factoren. Zo kunnen de duur, de locatie en de ruimte een rol spelen. Neem gerust contact met ons op, zodat we je zo snel mogelijk kunnen informeren over deze zaken. 

Neem contact op met Lukassen

Ben je benieuwd naar de prijzen en beschikbaarheid van Boef? Neem dan direct contact met ons op. Je kunt ons telefonisch bereiken via 024 - 323 27 14 of stuur een e-mail naar info@lukassen.nl. Daarnaast kun je altijd vrijblijvend een offerte aanvragen via de website. Wij zullen ons best doen binnen 24 uur te reageren met de alle informatie die je nodig hebt. Met ruim 60 jaar ervaring weet team Lukassen precies wat er moet gebeuren voor jouw feest of evenement. Boek Boef daarom nu bij Lukassen!


Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma