024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min
Techniek
Excl
Socials

Vragen? Bel Teun...

of één van mijn andere gezellige collega’s.

BIOGRAFIE MR. POLSKA

Mr. Polska is een onderdeel en gezicht van de Nouveau Riche movement. De succesvolle electronische hiphop clan uit Utrecht met rappers die voor elkaar door het vuur gaan en continue en elkaars releases en clips meedoen.

Elke video of sessie die Mr. Polska dropt wordt meer bekeken dan het dagelijkse 8 uur journaal en weet met zijn producer Boaz van de Beatz een nieuwe, ruwe sound neer te zetten die inslaat als een bom.

Een show van Mr. Polska boeken? Hard, ruw, energiek, Pools en recht in je smoel. Het voelt als schuurpapier over een moterkap. En maak ook plaats in die backstageruimte voor Nouveau Riche rappers als JeBroer, Steph, Digitzz en Leo, want Mr. Polska is niet de man die zijn vrienden thuislaat als hij de tent op zijn kop komt zetten.

MR. Polska boeken

Mr. Polska boeken doe je bij Lukassen! Wilt u een onvergetelijke ervaring voor uw gasten creëren? Bij Artiestenbureau Lukassen kunt u de meest geschikte artiest boeken.

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma