024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min
Techniek
op aanvraag
Socials

Vragen? Contact Levi!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Biografie: Snelle

Lars Bos, bekend als Snelle, wordt geboren op 3 oktober 1995. Hij groeit op in zijn hometown Gorssel, Gelderland. Hij wordt geboren met een hazenlip, waar hij veel mee wordt gepest. Snelle weet al op jonge leeftijd dat muziek zijn passie is en besluit daarom zijn carrière te beginnen bij de muziekschool: Herman Brood Academie. 

Hij groeit op tot geweldige Nederlandstalige rapper/zanger die hij vandaag de dag is. Zijn allereerste hit ontstaat nadat hij een contract krijgt bij het label van “Jebroer”. Zijn eerste EP heet “Kleine jongens” waar één van zijn singles genaamd: “Oost-Indisch doof” het meteen al ver schopt. Zo wordt het nummer gedraaid op Radio 538. 

In 2019 heeft Snelle zijn eerste echte doorbraak wanneer hij te gast is bij 101Barz. Daar presenteert hij zijn EP “Beetje bij Beetje” waarna de YouTube video binnen no-time meer dan een miljoen keer bekeken wordt. Daarop volgt meteen een grote tour en een grand finale show in de “Melkweg” in Amsterdam die binnen 24 uur uitverkocht is. Daarnaast mag hij met het nummer “Scars” zijn eerste platina plaat in ontvangst nemen.

Zijn tweede platina plaat ontvangt hij na de bekendmaking van het nummer “Reünie”. Het nummer komt direct in de Nederlandse Top 40 op #1. Daarnaast wint hij ook nog de Funx Music Award “Best Song”. 

Later in 2019 brengt hij het album “Vierentwintig” uit waar 14 nummers op staan. 1 daarvan is het duet met Yade Lauren “Ze kent mij”, dat de vijfde plaats bereikt in de “Singles top 100”. In het najaar van 2019 komt de single “Lippenstift” op de tweede plaats. Hij zingt het samen met Marco Borsato en John Ewbank. Het nummer wordt meer dan 40 miljoen keer gestreamd, waarmee zij een hit scoren.

Een jaar later kampt de hele wereld met de Corona pandemie. Davina Michelle treedt op in een leeg Ahoy en nodigt Snelle uit om samen een nummer te zingen. Het nummer “17 miljoen mensen” wordt een hit en komt op de eerste plaats in de hitlijsten te staan. Later dat jaar wordt Snelle een van de Voice Kids coaches. Ook komt het nummer “De overkant” uit in dit jaar dat hij samen met het duo “Suzan & Freek” maakt. Het nummer “De overkant” komt op de zesde plaats in de “Single Top 100” te staan.

In 2021 gaat hij een samenwerking aan met Maan waar het nummer “Blijven slapen” uit ontstaat. Zij ontmoette elkaar tijdens concerten van “De vrienden van Amstel Live” waar direct een hechte vriendschap ontstaat. Het nummer wordt een paradeplaat in de show “Sterren NL”. Snelle is nog lang niet klaar met het maken van muziek, dus we gaan nog veel van hem zien in de aankomende jaren! 

Prijs Snelle boeken

De prijzen waarvoor je Snelle kunt boeken variëren en zijn afhankelijk van een aantal factoren. Het hangt af van de tijdsduur, locatie en de hoeveelheid gasten. Daarom is het belangrijk dat je direct een offerte aanvraagt of contact opneemt met team Lukassen. Namens Team Lukassen wensen wij je alvast veel plezier op jouw feest of evenement!

Contact opnemen

Benieuwd of je Snelle kunt boeken op de datum van jouw feest of event? Neem dan snel contact met ons op, wij zoeken dit graag voor je uit! Ook voor alle andere vragen of meer informatie kun je bij ons terecht. Met ruim 60 jaar ervaring is Lukassen jouw perfecte partner voor het boeken van artiesten, bands, acts & coverbands. Wij zijn telefonisch bereikbaar via  024 - 323 27 14 of stuur een e-mail naar info@lukassen.nl.

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma