024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min
Techniek
Excl.
Socials

Vragen? Contact Susan!

Ik ben de echte Susan!

Biografie: Suzan en Freek

Suzan Stortelder en Freek Rikkerink leerden elkaar kennen op de middelbare school. De liefde voor muziek slaat om in liefde voor muziek en elkaar. Ze begonnen met het zingen van covers op hun eigen facebook account genaamd: “De minuut”. Suzan zingt en speelt piano en Freek zingt en speelt gitaar. Hierdoor vormen zij zich tot een prachtig muzikaal duo. In 2018 brengen zij hun eerste EP uit met daarop 5 covers. Later dat jaar brengen zij hun eerste eigen geschreven single uit “Als het avond is”. Dit werd meteen een regelrechte hit en bereikte meteen de eerste plaats in de  Top 20 van Sterren NL en werd verkozen tot paradeplaat. Inmiddels is het nummer al meer dan 60 miljoen keer beluisterd. 

Een jaar later komen zij met hun eerste album “Gedeeld door ons” in Vlaanderen uit. Dit album komt vervolgens op de tweede plaats in de albumlijst van Nederland en Vlaanderen. Op dit album staan onder andere de nummers “Als het avond is”, “Blauwe dag” en “Deze is voor mij”. Ook doen zij een tour door heel Nederland om meer bekendheid te creëren.

Suzan & Freek duiken later de studio in met rapper Snelle waaruit het nummer “De overkant” ontstaat. Het nummer brengt een ode aan de thuisbasis van Suzan & Freek en Snelle en komt op de eerste plaats van de Top 25 Sterren NL. Het nummer heeft inmiddels tientallen miljoenen streams.

Suzan en Freek boeken prijs

Wil je weten wat het kost om Suzan en Freek in te huren voor jouw feest of evenement? De kosten kunnen op basis van verschillende factoren afwijken. Daarom is het belangrijk dat je direct contact met ons opneemt zodat wij alle informatie omtrent het boeken van Suzan & Freek met je kunnen delen. Vraag vrijblijvend een offerte aan, dan zorgen wij voor een reactie op dezelfde dag! 

Neem contact met ons op

Ben je enthousiast over Suzan & Freek en kun je niet wachten om naar buiten te brengen dat dit prachtkoppel komt optreden op jouw feest? Neem dan contact met ons op, en wij helpen je zo snel mogelijk verder. Met ruim 60 jaar ervaring weten wij als geen ander wat er allemaal voor nodig is om een geslaagd evenement te organiseren. En deze kennis delen we graag met je. Wij zijn telefonisch bereikbaar via  024 - 323 27 14 of stuur een e-mail naar info@lukassen.nl.

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma