024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Techniek
Op aanvraag
Socials

Vragen? Contact Ralf!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Ben niet zo’n held van mezelf, maar ik heb een superwoman bij me. Wie kent het nummer Beauty en de Brains van Nielson niet? Nielson scoorde tijdens het programma De Beste Singer-Songwriter van Nederland waar hij in de finale stond met dit nummer een enorme hit. Maar niet alleen Beauty & de Brains werd een hit. Ook als ‘Sexy als ik dans’ en ‘Hoe’ zijn hits van Nielson.

Nielson is erg gedreven in alles wat hij doet. Hij is zowel solo (akoestisch) als met band beschikbaar voor optredens. Hij heeft een eigen sound en schrijft vooral positieve en energieke Nederlandstalige popliedjes.

De muziek stroomt naar eigen zeggen door zijn aderen en het geeft hem altijd een vrolijk gevoel. Zijn nummers gaan over ‘het leventje’ in de breedste zin van het woord. Muzikaal gezien raakt hij geïnspireerd door genres als Hiphop en Soul.

Nielson heeft een eigen sound en is uniek en energiek.

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma