024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
€ 11500,-
Tijdsduur
30 min
Techniek
A- of M-set
Socials

Vragen? Contact Teun!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Jij Bent Zo
In 2007 brengt Jeroen van der Boom het nummer ‘Jij Bent Zo’ uit. Het nummer slaat enorm goed aan bij het grote publiek en wordt een hit. Hij staat wekenlang op nummer één en bereikt de status platina. Met zijn album ‘Jij Bent Zo’, dat bekroond wordt met een platina award, zet Jeroen zichzelf definitief op de kaart. Ook zijn volgende single ‘Eén Wereld’ werd een succes.

Vele successen
Binnen een jaar staat Jeroen twee keer in een uitverkochte Heineken Music Hall, hij staat vier keer in het voorprogramma van Lionel Richie in het Gelredome en hij wordt in 2008 toegevoegd aan de Toppers formatie. Sindsdien is Jeroen niet meer weg te denken bij deze succesvolle groep en viert hij in 2019 samen met Gerard JolingRené Froger en Jan Smit de vijftiende verjaardag van de Toppers. Jeroen is daarnaast ook onlosmakelijk verbonden aan Holland Zingt Hazes als muzikaal leider, presentator en zanger.

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma