024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Verschillende feest artiesten te boeken

Zoals we al eerder hebben beschreven, het is bij ons gemakkelijk om een feest artiest te boeken. We maken alles voor jou in orde en ontzorgen je compleet van A tot Z. De feestartiest zal alles afstemmen met de locatie en uiteraard kun je de wensen bespreken met de artiest. Zo weet je zeker dat een passende feest artiest een geweldig feestje gaat bouwen op jouw volgende event of feest. Of het nu gaat om een bruiloft, een evenement, een festival, wij verzorgen voor jou de beste feest artiesten!

Alle bekende en minder bekende feest artiesten boek je bij Lukassen. Maar aan welke feest artiesten moet je dan precies denken? We nemen je graag mee in een greep van ons aanbod verschillende artiesten.

Wat dacht je bijvoorbeeld van Marco de Hollander? Een artiest die zingen altijd als hobby heeft gehad. Hij heeft eigen muziek maar kan ook gemakkelijk bestaande nummers zingen. Kies je voor Marco de Hollander, dan wordt het een feestje met beats en heel veel gezelligheid. Of boek Otto Lagerfett.

Lukassen verzorgt voor verschillende feest artiesten het management en we kunnen je goed van dienst zijn. Mocht je advies willen hebben of graag de verschillende mogelijkheden willen bespreken, neem dan gerust contact met ons op. Je kunt bellen met  024 – 323 27 14 of mailen naar info@lukassen.nl.

Wat zijn de prijzen van de verschillende feest artiesten?

Ben je benieuwd naar de prijs waarvoor je de verschillende feest artiesten kunt boeken? Hier zijn we graag transparant over! De actuele prijs voor het boeken van een artiest vind je gemakkelijk terug op de pagina van de artiesten. De prijzen die we noemen bij de verschillende DJ’s zijn altijd exclusief btw en exclusief Buma kosten. 

Een andere feest artiest die gemakkelijk bij ons is te boeken, is Marco Verriet. Marco is een echte DJ-entertainer. Maar ook zingen is voor hem geen probleem. Als Marco komt optreden, dan neemt hij ook licht, geluid en een tv-scherm mee. Dit alles tegen een ontzettend aantrekkelijke prijs. En het repertoire van Marco is ontzettend breed, van 80’s en 90’s tot een Hollandse avond. Alles is mogelijk! Kies je voor Marco, dan kies je voor enthousiasme en een geweldige performance!

Ben je op zoek naar een echte bekende feestartiest, dan kun je bij Lukassen ook gemakkelijk Gerard Joling, Joh West of Jannes boeken. Bekende artiesten die al heel wat jaren meedraaien. Met de uitgebreide repertoire aan eigen liedjes, weet je zeker dat je feest een succes zal zijn! 

van
tot
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma