024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
€ 6995,-
Tijdsduur
30 min
Techniek
A- of M-set
Socials

Vragen? Contact Levi!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

De carrière van Marco Schuitmaker staat in vuur en vlam!

Marco is de perfecte artiest voor een Nederlandstalig feest, festival, bedrijfsfeest, tentfeest of een Hollandse avond. Zijn hoge gunfactor gecombineerd met Marco’s gezellige, vrolijke en dansbare muziek blijkt dé mix voor succes. Deze volkszanger is o.a. een graag geziene gast op alle grote festivals, waaronder het Mega Piraten Festijn. De megahit ‘Engelbewaarder’ stond in alle Nederlandstalige hitlijsten (waaronder SterrenNL en RadioNL) wekenlang op nummer één. Een bijzonder hoogtepunt was de samenwerking met Jan Smit met de single 'Van Goes tot Purmerend'. En alsof dat nog niet genoeg is heeft Marco ook nog een track uitgebracht samen met niemand minder dan Donnie. 'Hier mag alles' wordt met open armen ontvangen door alle landelijke media en het lijkt erop dat Marco's succesverhaal zich alleen maar verder uitbreidt.

Marco Schuitmaker boeken?

Boek zanger Marco Schuitmaker rechtstreeks bij de bron. Lukassen verzorgt exclusief de boekingen van Marco Schuitmaker, met meer dan 60 jaar ervaring jouw betrouwbare partner! Marco Schuitmaker boeken doe je snel, makkelijk en voordelig bij Lukassen. Wil je eerst meer informatie ontvangen, de prijs van Marco ontvangen of vrijblijvend zijn beschikbaarheid weten? Klik hier om direct deze informatie te ontvangen.

Meer informatie, advies of hulp nodig?
Naast het boeken van Marco Schuitmaker denken wij graag mee over de verdere invulling van jullie programma. Via de volgende twee pagina’s vind je onze overzichten van de meeste populaire volkszangers en levenslied artiesten. Met meer dan 60 jaar ervaring en ons team van jong en oud – bestaande uit betrokken specialisten, muzikanten en artiesten – weten wij als geen ander wat er speelt in de markt. 

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2023 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma

Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie