024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
€ 6995,-
Tijdsduur
30 min
Techniek
A- of M-set
Socials

Vragen? Contact Levi!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Marco Schuitmaker: de biografie

Geboren in Oude Pekela (provincie Groningen) weet deze ras-entertainer zich al vroeg op de kaart te zetten. Zijn vrolijke lach brengt sfeer bij elk feestje en al op 17-jarige leeftijd heeft hij zijn eerste hit met de single 'Niemand kust als jij'. Meerdere singles volgen en in 2018 brengt Marco zijn eerste album uit met de titel 'Mijn Droom'. 'Vuur en Vlam' wordt de hit van dit album. Zijn grote doorbraak volgt echter in 2022 en het lukt hem uiteindelijk in de Top 40 te komen.

De zanger van Engelbewaarder

De megahit ‘Engelbewaarder’ staat in 2022 in alle Nederlandstalige hitlijsten (waaronder SterrenNL en RadioNL) wekenlang op nummer één. Daarna volgen andere bijzondere hoogtepunten, zoals de samenwerking met Jan Smit met de single 'Van Goes tot Purmerend' en het uitbrengen van een track samen met niemand minder dan Donnie! 'Hier mag alles' wordt met open armen ontvangen door alle landelijke media en Marco's succesverhaal breidt zich verder uit.

Marco Schuitmaker ontvangt diamanten plaat

Het nummer Engelbewaarder is een groot succes. Dat Marco Schuitmaker hier echter een diamanten plaat voor zou ontvangen, had zelfs de zanger zelf niet durven hopen. Compleet overrompeld ontving Marco in maart 2024 tijdens de uitzending van Vandaag Inside deze officiële erkenning.

Marco Schuitmakers carrière staat in Vuur en Vlam!

Marco is de perfecte artiest voor een Nederlandstalig feest, festival, bedrijfsfeest, tentfeest of een Hollandse avond. Zijn hoge gunfactor gecombineerd met Marco’s gezellige, vrolijke en dansbare muziek blijkt dé mix voor succes. Als zanger van het levenslied is Marco ondertussen een graag geziene gast op alle grote festivals, waaronder het Mega Piraten Festijn. Hij krijgt alle mensen in elke zaal mee met zijn frisse sound en vrolijke, brede glimlach!

Marco Schuitmaker boeken

Wil jij zanger Marco Schuitmaker boeken? Bestel dan rechtstreeks bij de bron. Lukassen verzorgt exclusief de boekingen van Marco Schuitmaker en zorgt ervoor, dat elk feest slaagt. Want wij hebben ondertussen meer dan 60 jaar ervaring als boekingsbureau en management van artiesten.

Marco Schuitmaker boeken doe je dus snel, makkelijk en voordelig bij Lukassen. Voor meer informatie, prijs van het boeken van Marco Schuitmaker of zijn beschikbaarheid kun je vrijblijvend contact opnemen met ons. Wij denken graag met je mee en zijn telefonisch bereikbaar via  024 - 323 27 14. Je kunt ook een e-mail sturen naar info@lukassen.nl om gebruik te maken van onze jarenlange expertise.

Meer informatie, advies of hulp nodig?
Naast het boeken van Marco Schuitmaker denken wij graag mee over de verdere invulling van het programma voor jouw Hollandse avond, piratenfestijn, tentfeest of festival. Via de volgende twee pagina’s vind je onze overzichten van de meeste populaire volkszangers en levenslied artiesten. Met meer dan 60 jaar ervaring en ons team van jong en oud – bestaande uit betrokken specialisten, muzikanten en artiesten – weten wij als geen ander wat er speelt in de markt. 

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma