024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
€ 17950,-
Tijdsduur
30 min
Techniek
A- of M-set
Socials

Vragen? Contact Joyce!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Achtergrond van Jan Smit

Zonder enige vorm van plankenkoorts betreedt Jan Smit op tienjarige leeftijd het podium om met BZN-zangeres het duet ‘Mama’ te zingen. Een half jaar later staat zijn naam in het Guinness Book of Records. Na The Beatles en Procol Harum is Jantje Smit de eerste Nederlander en jongste artiest ooit die op nummer één binnenkomt in de Top 40, met ‘Ik zing dit lied voor jou alleen’ Daarna volgden een succesvolle periode in Duitsland.

Vanaf 2005 zette Jan flink wat hits op zijn naam en heeft hij een grote stapel met Goud en platina bekroonde albums. Daarnaast mocht hij diverse awards in ontvangst nemen, zoals een TMF Award, een Edison en een Gouden Harp. Voor zijn Reality soap mocht hij de Gouden Televizier ring in ontvangst nemen.

Jan Smit is een veelzijdige artiest en zit al meer dan 25 jaar in het vak. Naast zingen presenteert hij ook nog verschillende programma’s zoals, ‘’ De beste zangers van Nederland’’ en in 2021 was hij een van de presentatoren tijdens het Eurovisie Songfestival. Naast zingen en presenteren heeft hij zijn eigen platenlabel Vosound Records.

Jan zelf zegt: “Maar uiteindelijk blijft muziek dezelfde belangrijke plaats in mijn leven innemen. Ik verlang altijd weer naar die zaal die uit zijn dak gaat. Dat vind ik het allermooiste van mijn vak: mensen een beetje blij maken. Het is een eer om dat te mogen en kunnen doen”. Jan Smit is een veelzijdig artiest en entertainer in hart en nieren.

Jan Smit boeken prijs

Ben je benieuwd naar de prijs waarvoor je Jan Smit kunt boeken? Hier zijn we graag transparant over! De prijs voor het boeken van Jan Smit is als volgt:

€ 14.000,- exclusief btw en Buma

Neem contact met ons op

Benieuwd of Jan Smit nog te boeken is op de datum van jouw feest of event? Neem contact met ons op, wij zoeken het graag voor je uit! Maar ook voor andere vragen of meer informatie kun je terecht bij ons team. Ook hebben we nog andere artiesten in onze stal, zoals de zus van Jan Smit Monique Smit en andere Volendamse zangers. Met meer dan 60 jaar ervaring is Lukassen Producties jouw ideale partner voor het boeken van artiesten, bands, acts & coverbands. Wij zijn telefonisch bereikbaar via  024 - 323 27 14 of stuur een e-mail naar info@lukassen.nl


Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma