024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
€ 8495,-
Tijdsduur
30 minuten
Techniek
A- of M-set
Socials

Vragen? Contact Joyce!

Wel Nederlands graag... Ik spreek geen Frans of Duits

Biografie: Frans Duijts

Frans Duijts is begonnen met zingen door zijn grote held: André Hazes. Zo zong hij al vele jaren als imitator van André. In 2006 verscheen zijn eerste Album: “Ik zing een lied voor jou” waarmee hij een grote schare fans achter zich kreeg, maar hij wilde nog meer zijn eigen sound neerzetten. Tot hij zichzelf eens afvroeg: “Komt er voor mij dan ook een dag” En die kwam er zeker! Want dit was de titel van zijn eerste nummer van het tweede album, dat hij in 2008 bekend maakte “Zo ben ik mezelf”. 

Al snel volgde het nummer “Jij denkt maar dat je alles mag van mij” waarmee hij zijn grote doorbraak in Nederland maakte. Hij presenteerde het nummer voor het eerst in het tv programma “Zomer voorbij” dat plaatsvond in oktober 2008. Daarmee kreeg hij een enorme boost in zijn zangcarrière en werden Jan Smit, Nick en Simon en de 3JS zeer gecharmeerd van Frans zijn zangkunsten. 

Na deze boost is hij verder gegaan met zingen en heeft hij in 2010 zijn derde Album uitgebracht genaamd “Leef je droom”. Hiermee verkocht hij meer dan 50.000 exemplaren waarna hij zijn platina award in ontvangst mocht nemen. 

In 2011 lanceerde Frans de eerste editie van de Waalkade feesten. Dit is een evenement dat plaatsvindt in zijn geboortestad in Tiel. Hier komen jaarlijkse meerdere gastartiesten optreden en werd in 2014 zo groot, dat het zich verplaatste naar een andere locatie. Later in 2011 werd er een nieuwe single geschreven door het schrijversduo Nick Schilder en Roel van Velzen. Het nummer heet “Morgen is pas morgen” en werd Frans’ eerste hitnotering op zijn naam geschreven. 

Later zet hij ook zijn voet in het Vlaamse land en brengt hij het nummer “Jij denkt maar dat je alles mag van mij” opnieuw uit wat tot een groot succes leidde. Daarmee mocht hij in maart 2012 optreden op de 7e editie van het Schlagerfestival in Hasselt, en is hij ook in België een geliefde zanger geworden. Momenteel zingt Frans nog steeds vol passie op ieder feest of evenement waarvoor hij wordt uitgenodigd of geboekt. 

Wat kost Frans Duijts?

Wil je Frans Duijts inhuren als artiest om op te treden tijdens jouw feest, event of festival? Dan begrijpen wij heel goed dat je benieuwd bent naar de kosten. Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn vragen we je om contact met ons op te nemen. Vervolgens komen we nog dezelfde dag bij je terug met een prijs voor het boeken van Frans Duijts en de beschikbaarheid op jouw voorkeursdatum. 

Neem contact met ons op

Wil je Frans Duijts graag op je feest of evenement hebben als entertainer? Neem contact met ons op voor de exacte prijzen, beschikbaarheid en meer. Wij zijn telefonisch bereikbaar via  024 - 323 27 14 of stuur een e-mail naar info@lukassen.nl. Team Lukassen heeft ruim 60 jaar ervaring op het gebied van evenementen en is daarom jouw ideale partner voor het boeken van artiesten, bands, acts & coverbands.


Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma