024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
€ 5950,-
Tijdsduur
30 min
Techniek
M-set
Socials

Vragen? Contact Joyce!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Biografie: John West boeken

De carrière van John West begon al op veertienjarige leeftijd. Echter, deze startte niet als zanger, maar als diskjockey. Destijds draaide hij veel op verschillende feesten. Toen hij eenmaal 18 was pakte hij de microfoon en zong samen met zijn vriend Mike Peterson de hit “I’ll go where the music takes me”. Vervolgens namen zij samen hun eerste single op “Weet wat je begint”.

Wanneer het échte succes voor John West begon was in 2010. Samen met Manfred Jongenelis schreef hij het feestnummer "Jouw Blik, Jouw Stem". Deze komt vast je vast bekend voor aangezien dit nog steeds een veelgehoord nummer is op diverse feesten en partijen.

Na dit succes en diverse singles kreeg John West de kans op op te treden in Toppers in Concert in 2012. Samen met zijn collega's bracht John diverse nummers ten gehore en mocht hij maar liefst drie hele dagen optreden in een uitverkocht Arena.

Het eerste album van John West verscheen in november 2012. Het album "Jouw Blik" was een groot succes en twee jaar later werd het vervolg album "Jouw Stem" uitgebracht. Het succes werd steeds groter en voordat John West het wist zong hij een duet met Lange Frans genaamd “Blijf bij mij”. Deze single heeft inmiddels al meer dan 2 miljoen views op YouTube.

Het populaire tv-programma “Bloed, Zweet & Tranen” benaderde begin 2015 John West om zich op te stellen als kandidaat. En zeker met succes! Hij behaalde de finale.

De carrière van John West zat in de lift en hij blijft genieten van elk optreden. Het album "Jouw glimlach op je mond" is dan ook alweer zijn derde album. Deze werd gepresenteerd in februari 2016. Een echte uitblinker op dit album is het duet met Lange Frans, Wolter Kroes en een complete terugblik op “Bloed, Zweet & Tranen”. Een album die je zeker niet hebt kunnen missen.

John West boeken prijs

John West boeken op je feest, event of festival is absoluut een goede idee. Tenminste, als je op zoek bent naar een artiest die het publiek gegarandeerd omver blaast! Ben je benieuwd naar de prijs voor John West boeken? Hier zijn we heel transparant over. Neem contact met ons op en wij vertellen je graag meer. 

Neem contact met ons op

Benieuwd of John West boeken nog mogelijk is op jouw voorkeursdatum? Neem dan contact met ons op, wij zoeken het graag voor je uit! Ook voor vergelijkbare artiesten zoals Django Wagner boeken, Jannes boeken en Wolter kroes boeken kan je bij ons terecht. Neem contact op met ons team bij vragen of voor meer informatie. Met jarenlange ervaring is Lukassen jouw ideale partner voor het boeken van artiesten, bands, acts & coverbands. Wij zijn telefonisch bereikbaar via  024 - 323 27 14 of stuur een e-mail naar info@lukassen.nl


Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma