024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
€ 4950,-
Tijdsduur
30 min
Techniek
M-set
Socials

Vragen? Contact Joyce!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Biografie: John West boeken

De carrière van John West begon al op veertienjarige leeftijd. Echter, deze startte niet als zanger, maar als diskjockey. Destijds draaide hij veel op verschillende feesten. Vanaf zijn 18e pakte hij als eerst de microfoon vast en zong hij, samen met zijn vriend Mike Peterson, de hit “I’ll go where the music takes me”. Ook samen met Mike nam John West zijn eerst single op “Weet wat je begint”.

Het succes van John West begon uiteindelijk in 2010. In dat jaar wilde hij ontzettend graag een feestnummer maken. Samen met Manfred Jongenelis werd het nummer “Jouw Blik, Jouw Stem” geschreven en dit is nog steeds een veelgehoord nummer op feesten en partijen. 

Na verschillende singles stond er voor John West iets enorm groots voor de deur: Toppers in concert 2012. John mocht daar met diverse collega’s enkele nummers ten gehore brengen. Hij mocht drie dagen lang in een bomvol Arena optreden, en dat kon hij maar met één woord omschrijven: Fantastisch!

In november 2012 bracht John West zijn eerste album uit genaamd “Jouw Blik”. Twee jaar later werd het vervolg album “Jouw Stem” uitgebracht. In hetzelfde jaar verscheen de single “Even terug in de tijd”. Dit waren vijf liedjes met als toppunt een duet met Lange Frans genaamd “Blijf bij mij”. De single heeft inmiddels al meer dan 2 miljoen views op YouTube!

Begin 2015 deed John West mee aan het populaire tv-programma “Bloed, Zweet & Tranen”. Hierin behaalde hij de finale. In februari 2016 presenteerde John zijn 3e album genaamd “Jouw glimlach op je mond”. Hierop staat wederom een duet met Lange Frans, Wolter Kroes en een complete terugblik op “Bloed, Zweet & Tranen”.

John West boeken prijs

John West boeken op je feest, event of festival is absoluut een goede idee. Tenminste, als je op zoek bent naar een artiest die het publiek gegarandeerd omver blaast! Ben je benieuwd naar de prijs om John West in te huren? Hier zijn we heel transparant over. Neem contact met ons op en wij vertellen je graag meer. 

Neem contact met ons op

Benieuwd of John West nog te boeken is op jouw voorkeursdatum? Neem dan contact met ons op, wij zoeken het graag voor je uit! Maar ook voor andere vragen of meer informatie kun je terecht bij ons team. Met jarenlange ervaring is Lukassen jouw ideale partner voor het boeken van artiesten, bands, acts & coverbands. Wij zijn telefonisch bereikbaar via  024 - 323 27 14 of stuur een e-mail naar info@lukassen.nl


Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2023 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma

Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie