024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
€ 2995,-
Tijdsduur
30 min
Techniek
A- of M-set
Socials

Vragen? Contact Joyce!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Meer over Jeffrey Heesen

Jeffrey Heesen is geboren op 11 september 1990. Muziek zit er al vanaf zijn kindertijd in. Zijn vader was een bekende zanger van verschillende bandjes in Brabant. Op 5-jarige leeftijd bespeeld Jeffrey de accordeon en deed hij mee aan verschillende talentenjachten.

In 2004 verscheen zijn debuutsingle “Hey Lieve Meid”. Met deze single wist Jeffrey veel airplay te vergaren bij diverse grote radiostations en werd hij door critici uitgeroepen tot de kroonprins van het Nederlandse lied. Jeffrey’s uitzonderlijke vocale kwaliteiten bleven niet onopgemerkt. Succesvolle singles volgden, waaronder “Kom Toch Bij Mij Terug”, “Als De Bouzouki’s Klinken” en het swingende “Blijf Vannacht Bij Mij”, welke wekenlang genoteerd stond in de Single Top 100. De bekende hitproducer Waylon van der Heijden (Goldfinger) noemde Jeffrey Heesen zelfs een van de beste zangers die hij ooit in zijn studio heeft gehad.

In 2015 maakt Jeffrey een verpletterende indruk als finalist van de talentenjacht Bloed, Zweet & Tranen op SBS6. Zijn performance en uitstraling werden door de jury bejubeld, en hiermee is duidelijk geworden dat Nederland een topartiest rijker is! Overal waar Jeffrey verschijnt laat hij een diepe indruk achter en zijn populariteit groeit met de dag.

Jeffrey Heesen boeken prijs

Ben je benieuwd naar de prijs waarvoor je Jeffrey Heesen kunt boeken? Hier zijn we graag transparant over! De prijs voor het boeken van Jeffrey Heesen is als volgt:

€ 1.995,- exclusief btw en Buma

Neem contact met ons op

Benieuwd of Jeffrey Heesen nog te boeken is op de datum van jouw event, feest of festival? Neem contact met ons op, wij zoeken het graag voor je uit! Maar ook voor andere vragen of meer informatie kun je terecht bij ons team. Met meer dan 60 jaar ervaring is Lukassen Produkties je ideale partner voor het boeken van artiesten, bands, acts & coverbands. Bekijk ook de mogelijkheden voor andere artiesten zoals John West boeken. Wij zijn telefonisch bereikbaar via  024 - 323 27 14 of stuur een e-mail naar info@lukassen.nl


Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma