024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
€ 1995,-
Tijdsduur
30 min
Techniek
A- of M-set
Socials

Vragen? Contact Ralf!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Biografie Raymon Hermans

Vanaf jongs af aan staat muziek al centraal in het leven van Raymon Hermans. Muziek is zijn passie en dat is dan ook waar hij zijn leven aan wilt wijden. Het is al snel duidelijk dat hij een geboren artiest is. Dat bleek in 2010 toen hij zijn debuutsingle “Ik wil bij je zijn” uitbracht en de kans kreeg bekend te worden in Nederland. Dat lukte! Want zijn debuutsingle werd een grote hit en al snel maakt hij meerdere singles die ook door verschillende TV-en radiozenders gedraaid worden. 

Raymon Hermans scoort

Na "Ik wil bij je zijn" brengt Raymon Hermans meerdere zelfgeschreven nummers uit die in een up-tempo gezongen worden. De jong, fris en dansbare muziek van Raymon is dan ook zeer geliefd bij zijn fans. In 2015, toen hij zijn 5 jarig jubileum in de muziekwereld vierde, bracht hij zijn single “HYPNOSE” uit. Dit nummer werd een echte zomerhit waar je niet stil op kan staan! Later dat jaar volgt dan zijn volgende single “M'n favoriet” die hij in samenwerking met Harald Queens produceert. Daarop volgde een Buma NL Award voor Grootste Talent. 

Boekingen Raymon Hermans

Inmiddels is Raymon Hermans te zien bij veel verschillende feesten, evenementen en festivals en worden zijn singles bij ieder optreden luidkeels meegezongen! Raymon heeft momenteel bij festivals als Intens, Dutch Valley, Wish Outdoor, 7th Sunday en nog veel meer bekende festivals opgetreden. Hij weet keer op keer het publiek ondersteboven te krijgen. Zijn muzikale carrière is nog maar net begonnen, maar we zullen nog veel meer gaan zien van Raymon! Wil je Raymon Hermans boeken voor op je eigen feest of evenement? Boek hem dan via Lukassen! Of kijk naar onze vergelijkbare artiesten zoals: Vinzzent, Jeffrey Heesen of Henk Dissel.

Zelf Raymon Hermans boeken

Boek zanger Raymon Hermans nu bij Lukassen. Dankzij onze jarenlange ervaring als boekingsbureau, en management van artiesten, zorgen wij ervoor dat elk feest slaagt!

Raymon Hermans boeken is dus snel en gemakkelijk! Benieuwd of Raymon Hermans nog te boeken is op de datum van jouw feest of evenement? Neem dan contact op met ons. Wij denken graag met je mee en zijn telefonisch bereikbaar via  024 - 323 27 14, stuur een e-mail naar info@lukassen.nl of vraag direct vrijblijvend een offerte aan!

Meer informatie, advies of hulp nodig?
Naast het boeken van Raymon Hermans denken wij graag mee over de verdere invulling van het programma voor jouw Hollandse avond, tentfeest of festival. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij onze Nederlandstalige artiesten of Volkzangers. Met ons team – bestaande uit betrokken specialisten, muzikanten en artiesten – weten wij als geen ander wat er speelt in de markt. 

Het team van Lukassen denkt graag met je mee en laten je dezelfde dag van meer informatie. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenbranche ben je bij ons gegarandeerd aan het juiste adres, en maak je jouw feest, event of festival tot een groot succes

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma