024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
€ 1995,-
Tijdsduur
30 min
Techniek
A- of M-set
Socials

Vragen? Contact Ralf!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Biografie: RAYMON HERMANS

Sinds RAYMON HERMANS in aanraking komt met muziek is 1 ding zeker: Muziek is zijn passie en dat is dan ook waar hij zijn leven aan wilt wijden. Het is al snel duidelijk dat hij een geboren artiest is. Dat bleek in 2010 toen hij zijn debuutsingle uitbracht en de kans kreeg bekend te worden in Nederland. Dat lukte! Want zijn debuutsingle werd een grote hit en al snel maakt hij meerdere singles die ook door verschillende TV-en radiozenders gedraaid worden. 

Daarop volgen zijn zelfgeschreven nummers die in een up-tempo gezongen worden. De jong, fris en dansbare muziek van Raymon is dan ook zeer geliefd bij zijn fans. In 2015, toen hij zijn 5 jarig jubileum in de muziekwereld vierde, bracht hij zijn single “HYPNOSE” uit. Dit nummer werd een echte zomerhit waar je niet stil op kan staan! Later dat jaar volgt dan zijn volgende single “M'n favoriet” die hij in samenwerking met Harald Queens produceert. Daarop volgde een Buma NL Award voor Grootste Talent. 

Inmiddels is Raymon Hermans te zien bij veel verschillende feesten, evenementen en festivals en worden zijn singles bij ieder optreden luidkeels meegezongen! Raymon heeft momenteel bij festivals als Intens, Dutch Valley, Wish Outdoor, 7th Sunday en nog veel meer bekende festivals opgetreden en weet hij keer op keer het publiek ondersteboven te krijgen. Zijn muzikale carrière is nog maar net begonnen, maar we zullen nog veel meer gaan zien van Raymon! Wil je hem op je eigen feest of evenement? Boek hem dan via Lukassen! Of kijk naar onze vergelijkbare artiesten zoals: Vinzzent of Jeffrey Heesen.

Prijs Raymon Hermans boeken 

Benieuwd naar de prijs waarvoor je RAYMON HERMANS op jouw feest, festival of evenement kunt laten optreden? Wij zijn altijd zeer transparant over onze prijzen. Echter hangen de prijzen van verschillende factoren af. Neem vrijblijvend contact met ons op als je één van de artiesten, bands, coverbands of DJ’s wilt boeken bij Lukassen. Wij zullen altijd binnen één dag reageren met alle informatie omtrent het boeken van RAYMON HERMANS of één van de andere te boeken artiesten!

Neem contact met ons op

Benieuwd of Raymon Hermans nog te boeken is op de datum van jouw feest of evenement? Of wil je één van onze andere artiesten boeken? Om welke reden je dan ook contact met ons wil opnemen, team Lukassen denkt graag met je mee en voorzien je nog dezelfde dag van meer informatie. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenbranche ben je bij ons gegarandeerd aan het juiste adres, en maak je jouw feest, event of festival tot een groot succes! Meer weten? Wij zijn telefonisch bereikbaar via  024 - 323 27 14 of stuur een e-mail naar info@lukassen.nl. Of vraag vrijblijvend een offerte aan!

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2023 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma

Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie