024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
€ 2750,-
Tijdsduur
30 minuten
Techniek
A- of M-set
Socials

Vragen? Contact Mariëlle!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Biografie: Henk Dissel

Henk Dissel wordt geboren op 21 februari 1991 en wordt bekend door zijn deelname aan TROS sterren.nl Academy in 2008. Hier brengt hij verschillende nummers uit, waarvan “10 seconde later” eentje is. De meeste nummers worden vervolgens gedraaid bij diverse radiozenders en TV-zenders waardoor hij al snel meer boekingen en optredens mag doen. 

Zijn eerste optredens mocht hij doen op het TROS Muziekfeest op het plein, de Tilburgse Kermis, Dutch Valley en Oosterhout LIVE. Na deze succesvolle evenementen volgde al snel het volgende succesvolle optreden in de stampvolle Amsterdam ArenA tijdens de pauze show van de concertreeks “Toppers in Concert” die in 2012 plaatsvond. 

Zijn allereerste single “Alle hoeken” werd in 2014 bekend gemaakt die, zoals we gewend zijn van Henk, in een uptempo geproduceerd werd. Willem Gunneman schreef het lied en Bas van den Heuvel produceerde het nummer en vervolgens werd er een bijpassende videoclip geproduceerd door FFWD. Daarnaast werd er nog een remix van gemaakt zodat ook DJ’s het nummer kunnen draaien.

Henk heeft inmiddels meer dan 150 boekingen per jaar en mag zichzelf daarmee één van de meest geboekte Nederlandse artiesten noemen. Ook heeft Henk zijn eigen uitverkochte show “Meezingers” gegeven en daarna nog meer nieuwe edities, die nog steeds tot veel succes leiden!

Later brengt Henk nog een single uit genaamd “Vlinderslag” die bij verschillende radiozenders opgenomen wordt in de playlist. In september 2014 krijgt hij de Buma NL Award van Antje Monteiro voor Grootste Talent. Een jaar later brengt Henk nog een nummer uit genaamd “Stap voor stap” waar hij inmiddels meer dan 13 miljoen views op YouTube heeft. 

Henk zingt daarna nog vele jaren in café’s, op evenementen en feesten en kan ook nu geboekt worden voor jouw feest of evenement bij Lukassen!

Prijs Henk Dissel boeken

Als je wilt weten wat het kost om Henk Dissel op jouw feest of evenement uit te nodigen, kun je het best contact opnemen met Team Lukassen. We zijn zeer transparant over de prijzen, echter hangen de prijzen af van een aantal factoren. Neem daarom direct contact met ons op via een van onze kanalen of vraag vrijblijvende een offerte aan. We zoeken graag voor je uit wat de exacte kosten zijn om Henk Dissel te boeken. 

Neem contact met ons op

Wil je Henk Dissel graag op jouw feest of evenement zien en wil je weten of hij beschikbaar is op de desbetreffende datum? Neem contact met ons op voor alle informatie omtrent Henk Dissel bij Lukassen. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor de prijzen, beschikbaarheid en meer. De prijzen zijn afhankelijk van een aantal factoren, neem daarom contact met ons op via ons telefoonnummer 024 - 323 27 14 of stuur een e-mail naar info@lukassen.nl. Je kunt ervan uitgaan dat wij altijd binnen 1 dag reageren.

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2023 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma

Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie