024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
€ 2750,-
Tijdsduur
30 minuten
Techniek
A- of M-set
Socials

Vragen? Contact Mariëlle!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Henk Dissel in TROS sterren.nl

Op jonge leeftijd wist Henk Dissel al dat hij zanger wilde worden. Ondanks dat hij meedeed aan vele talentenshows, werd hij maar niet bekend. Totdat Henk in 2008 meedeed aan TROS sterren.nl Academy. Hier brengt hij verschillende nummers uit, waarvan “10 seconde later” eentje is. De meeste nummers worden vervolgens gedraaid bij diverse radiozenders en TV-zenders waardoor hij al snel meer boekingen en optredens mag doen. 

Hitjes van Henk Dissel

Het nummer 'Een Bom' is hét nummer waar Henk mee doorbrak. In 2012 kwam de singel uit en in 2017 wordt ‘Een Bom’ zelfs met goud bekroond. De Toppers ontgingen de stijgende populariteit van Henk Dissel ook niet. Dankzij zijn bekendheid werd Henk uitgenodigd om in 2012 op te treden in de stampvolle Amsterdam ArenA (tegenwoordig de Johan Cruijf Arena). Tijdens de pauze show van de concertreeks “Toppers in Concert” mocht Henk een succesvol optreden geven.

Het succes van Henk Dissel is niet alleen gebleven bij 'Een Bom'. Ook nummers als ‘Dansen’, ‘Rood Fruit’, ‘Alle Hoeken’, ‘Vlinderslag’ en ‘Stap Voor Stap’ kent inmiddels iedereen, getuige de miljoenen streams.

In 2017 heeft Henk met Tim Douwsma dé zomerhit van het jaar 'Het Gevoel' gemaakt. In 2018 kwam daar ook nog het nummer 'Het Cafeetje' bij. Cafe's kregen de mogelijkheid om hun kroegnaam te sturen naar Henk en Henk zong deze allemaal in. Zo kreeg meer dan 300 kroegen hun eigen kroeglied.

Henk Dissel inhuren

Henk heeft inmiddels meer dan 150 boekingen per jaar en mag zichzelf daarmee één van de meest geboekte Nederlandse artiesten noemen. Ook heeft Henk zijn eigen uitverkochte show “Meezingers” gegeven in de Brabanthallen. De zaal liep over van het publiek en werden 4 uur lang getrakteerd met alle hits van Henk.

Henk zingt daarna nog vele jaren in café’s, op evenementen en feesten. Ook jij kan Henk Dissel boeken voor jouw feest of evenement bij Lukassen!

Henk Dissel boeken bij Lukassen

Wil je Henk Dissel graag op jouw feest of evenement zien en wil je weten of hij beschikbaar is op de desbetreffende datum? Neem contact met ons op voor alle informatie omtrent Henk Dissel bij Lukassen. Ook voor vergelijkbare artiesten boeken zoals Django Wagner boeken en Wolter kroes boeken kan je bij ons terecht.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor de prijzen, beschikbaarheid en meer. De prijzen zijn afhankelijk van een aantal factoren, neem daarom contact met ons op via ons telefoonnummer 024 - 323 27 14 of stuur een e-mail naar info@lukassen.nl. Je kunt ervan uitgaan dat wij altijd binnen 1 dag reageren.

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma