024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
€ 2995,-
Tijdsduur
30 min
Techniek
M-set
Socials

Vragen? Contact Joyce!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Biografie: Frank van Etten boeken

Zo’n 15 jaar geleden kwam de carrière van Frank van Etten in een stroomversnelling terecht dankzij de meezinger “Leef als een zigeuner”. Niet alleen destijds was dit een grote hit, want tot op de dag van vandaag wordt deze klassieker nog met grote regelmaat gedraaid. Het is dan ook niet voor niets één van de hoogtepunten in zijn carrière. 

Met zijn laatste veel gedraaide hitsingle “Huisje op Wielen”, waarvan 26 februari 2018 een remix met Yes-r wordt uitgebracht, is de populaire volkszanger Frank van Etten definitief teruggekeerd naar zijn roots. Vele succesvolle singles volgden zoals “Ik ben een vagabundo”, “Jij bent niet meer die man van toen” en “Ik sta in lichterlaaie”.

Frank van Etten boeken prijs

Wil jij het liefst vandaag nog Frank van Etten boeken? Dat kan! Neem vrijblijvend contact op met één van onze medewerkers en wij vertellen je graag meer zijn beschikbaarheid en de kosten. Wij zijn heel transparant over de prijs voor het boeken van Frank van Etten. Sterker nog: neem nu contact met ons op, en wij komen nog dezelfde dag bij je terug met een passend antwoord. 

Neem contact met ons op

Benieuwd je benieuwd of Frank van Etten nog te boeken is op de datum van jouw feest of event? Wij zoeken het graag voor je uit! Maar ook voor andere vragen of meer informatie kun je terecht bij ons team. Met jarenlange ervaring is Lukassen jouw ideale partner voor het boeken van artiesten, bands, acts & coverbands. Neem contact met ons op, wij zijn telefonisch bereikbaar via 024 - 323 27 14 of stuur een e-mail naar info@lukassen.nl.

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2023 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma

Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie