024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
€ 3495,-
Tijdsduur
30 min
Techniek
M-set
Socials

Vragen? Contact Levi!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Biografie: Frank van Etten boeken

Frank van Etten (1982) groeide op in Lelystad en Amsterdam. Daar deed hij ook mee aan de eerste talentenjachten, het begin voor menig artiest. Wat volgde waren optredens op evenementen en markten. Met als drijvende kracht zijn vader Ton, werd Frank een ster die al snel zou rijzen.

Na jarenlang knokken en muziek blijven maken, brengt Frank in 2009 het nummer "Leef Als Een Zigeuner" uit. Frank scoort zijn eerste hit en hij wordt landelijk bekend. Vier jaar later doet Frank mee aan het SBS-programma "Bloed, Zweet & Tranen" en maakt grote indruk op de jury. 

Kort daarna heeft hij opnieuw in hit te pakken met het nummer "Huisje Op Wielen", waarmee hij genomineerd werd voor een Edison. Het nummer wordt een klassieker en behaalt meer dan 30 miljoen streams.  

In de zomer van 2022 stapte Frank van Etten in het huwelijksbootje. Dat gaf Frank de rust om nog harder aan zijn zangcarrière te gaan werken, met al eerste resultaat de grote hit "Je Wilde Alleen Maar Prada" die inmiddels de gouden status heeft bereikt. 

Frank van Etten boeken prijs

Wil jij het liefst vandaag nog Frank van Etten boeken? Dat kan! Neem vrijblijvend contact op met één van onze medewerkers en wij vertellen je graag meer zijn beschikbaarheid en de kosten. Wij zijn heel transparant over de prijs voor het boeken van Frank van Etten. Sterker nog: neem nu contact met ons op, en wij komen nog dezelfde dag bij je terug met een passend antwoord. 

Neem contact met ons op

Benieuwd je benieuwd of Frank van Etten nog te boeken is op de datum van jouw feest of event? Wij zoeken het graag voor je uit! Ook voor andere artiesten zoals John west boeken kan je met ons contact opnemen! Heb je nog meer vragen? Daarvoor kun je terecht bij ons team. Met jarenlange ervaring is Lukassen jouw ideale partner voor het boeken van artiesten, bands, acts & coverbands. Neem contact met ons op, wij zijn telefonisch bereikbaar via 024 - 323 27 14 of stuur een e-mail naar info@lukassen.nl.

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma