024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
€ 2795,-
Tijdsduur
30 minuten
Techniek
A- of M-set
Socials
Genoemde prijs is onder voorbehoud en kan afhankelijk van soort feest / aantal bezoekers / techniek variëren.

Vragen? Contact Joyce!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Wie is Stef Ekkel?

Stef Ekkel begon op jonge leeftijd al met zingen waarmee hij op zijn tiende al meerdere hits had uitgebracht. Zo werd hij bekende Nederlander door zijn feesthits: “Op een terrasje”, “De Griekse melodie”, “Een koffer vol met dromen” en “De woonboot”. De single “De Woonboot” kreeg in 2005 een gouden plaat.

Door deze feesthits mocht Stef Ekkel optreden voor vele tv-programma’s zoals o.a. ‘Muziek op het plein’ van TROS. Daarop volgde optredens op de Piraten Festijnen en de Nacht van Oranje in Ahoy waar hij het hele publiek mee trok en er een fantastische show van maakte, elke keer weer. Door deze successen heeft hij meerdere hits kunnen maken. Zijn hits “Shanghai”, “Kufstein” en “Laat de glazen nu maar klinken” werden verkocht in twee cd’s.

Waarom Stef Ekkel boeken?

In 2009 brengt hij een nieuw album uit genaamd “Lekker gezellig” waar ook weer twee nieuwe singles uit ontstaan. De singles heette “Sierre madre” en “Ik schrijf je naam”. Later dit jaar brengt hij een duo single uit met Johnny Hoes. Het nummer heet “De Smokkelaar”. Hij noemde hem “De Godfather van het lied” in een interview met de Telegraaf.

Het jaar daarop brengt Stef nog een nummer uit genaamd: “Hopeloos” en ook hiermee weet hij de Nederlandse bevolking mee te krijgen in zijn zangtalenten.

In 2016 neemt Stef nog een single op samen met René Karst. Het nummer heet: “Liever te dik in kist”. Het wordt de meest populaire Nederlandse plaat in 2016. Bovendien kun je de twee ook samen boeken bij Lukassen! 

Inmiddels zingt Stef ook op veel feestjes en evenementen en is daarmee nog steeds een gewilde artiest. Door zijn vele hits en singles, weet hij als geen ander het publiek en het dak op zijn kop te zetten. Met Stef Ekkel geef je de beste en meest gezellige Nederlandstalige feestjes.

Wat kost Stef Ekkel?

Ben je benieuwd naar de prijs waarvoor je Stef Ekkel kunt boeken? Daar zijn wij heel duidelijk over, maar de kosten kunnen echter afwijken op basis van een aantal factoren. Voor de exacte prijzen en beschikbaarheid voor jouw feest of evenement, kun je contact met ons opnemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 024 - 323 27 14 of stuur een e-mail naar info@lukassen.nl.

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma