024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
€ 2795,-
Tijdsduur
30 minuten
Techniek
A- of M-set
Socials

Vragen? Bel Teun...

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Biografie: Peter Beense

Als je op zoek bent naar een echte Amsterdamse zanger met een allround repertoire, ben je met Peter Beense op het goede pad! Peter laat met grote regelmaat graag van zich horen en kan slecht stil zitten. Je kent Peter misschien van zijn bekendste hit “Vanaf vandaag” die hij samen met Django Wagner zong.

Al snel loopt zijn zangcarrière uit tot een groot succes en wordt hij een veelgevraagde artiest voor feesten en evenementen. Toen hij zijn eerste echte optreden in Carré mocht doen, wist hij de kaarten binnen no-time te verkopen. Hierna volgde nog meer optredens waarvan de Heineken Music Hall eentje was. Zijn fans keken hier alsmaar graag naar uit en dat bracht hem zijn grote succes en trouwe fans. Ondertussen zingt hij de sterren van de hemel en is hij zeer geliefd onder de Nederlanders.

Zijn allergrootste idool, André Hazes, zag het succes van Peter waardoor hij hem ging uitnodigen voor in de voorprogramma’s van zijn concerten. Daarna heeft hij tientallen keren mogen optreden in de ArenA, waar hij al zijn nummers kon laten horen. Peter is een echte muzikant op het gebied van Hollandse muziek en weet de zaal iedere keer op zijn kop te zetten. Dit bracht hem tot zijn allergrootste wens: Een duet zingen met zijn dochter Melanie. In 2010 brengt hij dan ook eindelijk de duet single uit: “Samen zijn we één” dat wederom  een groot succes werd. 

Peter heeft naast zijn zangcarrière een passie voor ondernemen en is de trotse eigenaar van zijn eigen café: “café Peter Beense” gevestigd in Amsterdam. Natuurlijk grijpt hij ook hier vaak naar de microfoon om zijn stem te laten horen. Breng een bezoekje aan zijn café of boek Peter Beense bij Lukassen voor je eigen feest of evenement!

Prijs Peter Beense boeken

Wil je graag weten wat de prijs is waarvoor je Peter Beense kunt boeken? Wij zijn altijd heel transparant over het delen van de prijzen. Echter kunnen de prijzen afwijken door verschillende factoren. Neem daarom gerust contact met ons op als je wilt weten wat het kost om Peter Beense te boeken voor jouw feest of event! 

Neem contact met ons op

Wil je graag weten of Peter Beense nog te boeken is op de datum van jouw feest of event? Neem contact met ons op. Wij zoeken graag voor je uit of de gewenste artiest beschikbaar is, maar ook voor andere vragen of meer informatie kun je terecht bij team Lukassen. Met ruim 60 jaar ervaring is team Lukassen jouw ideale partner voor het boeken van artiesten, zangers, coverbands of DJ’s,. Wij zijn telefonisch bereikbaar via  024 - 323 27 14 of stuur een e-mail naar info@lukassen.nl


Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma