024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
€ 7995,-
Tijdsduur
30 minuten
Techniek
A- of M-set
Socials
Genoemde prijs is onder voorbehoud en kan afhankelijk van soort feest / aantal bezoekers / techniek variëren.

Vragen? Contact Teun!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Biografie: Wolter Kroes

Wolter Kroes begint al op 5 jarige leeftijd met het maken van muziek. Hij krijgt drumles van de Volendammer Jan Keizer.. Op 20 jarige leeftijd besluit Wolter Kroes mee te doen aan een talentenjacht waarna zijn zangcarrière is begonnen. Al snel treedt hij op waar en wanneer hij maar kan om zo snel mogelijk een platencontract te krijgen en bekendheid te maken. De meeste mensen kennen hem van zijn nummer “Viva Hollandia” dat hij tijdens het EK in 2008 mocht zingen.

In 1995 lukt het hem een platencontract te krijgen en maakt hij zijn doorbraak met het nummer “Laat me los”. Het stond maar liefst 5 weken in de top 40! Later mag hij een duet zingen met Willeke Alberti die een gelijknamig album heeft als Wolter. 

In 1997 komt dan zijn tweede album uit waar hij bekend werd met de hit “Ik heb de hele nacht liggen dromen”. Wolter treedt hierna op vele plekken op en wordt uitgenodigd op feestjes en evenement. Zo mag hij in 2002 en 2003 voor het eerst optreden in de Heineken Music Hall en mag hij zingen op de begrafenis van André Hazes in 2004. 

Zo sleept hij zijn muziekcarrière naar het punt waarop hij 17 december 2011 weer mocht optreden in de Heineken Music Hall, waar hij wederom de hele zaal op zijn kop zette. In het voorjaar van 2012 volgt zijn volgende hoogtepunt, hij doet een theatertour samen met andere artiesten, zoals: Stef Ekkel, Judith Peters en DJ Henry! Daarop reageert Wolter: “Dat is het mooie van mijn vak, het verveelt nooit”. En hoopt ooit in de toekomst in een stadion te mogen optreden.

In 2017 maakt Wolter zijn debuut op het YouTube kanaal van StukTV waar hij meedoet aan het programma: Jachtseizoen. Een jaar later brengt hij samen met StukTV de single “Vannacht” uit en doet hij mee aan het programma: “De Kluis”. 

In 2019 viert hij zijn 30 jarige jubileum als artiest in het AFAS live stadion, waar hij het hele publiek mee neemt in zijn muzikale zangcarrière. Dan in 2021 brengt hij het nummer “Samen” uit dat hij zingt in het programma “Sterren NL” en bereikt hiermee een paradeplaat. 

Kosten Wolter Kroes boeken

Ben je benieuwd naar de prijs waarvoor je Wolter Kroes boeken kan voor jouw feest of evenement? De prijzen hangen af van een aantal factoren zoals de locatie, de duur en de hoeveelheid personen. Neem direct contact met ons op voor exacte prijzen en beschikbaarheid.

Wolter Kroes boeken bij Lukassen

Wil je graag meer weten over prijzen en beschikbaarheid voor Wolter Kroes Boeken? Neem dan contact met ons op via één van de contactkanalen. Ook voor andere artiesten zoals John West boeken kan je bij ons terecht. Je kunt ons dagelijks bereiken via  024 - 323 27 14 of stuur een e-mail naar info@lukassen.nl. Daarnaast kun je altijd vrijblijvend een offerte aanvragen waarop wij altijd binnen een dag reageren. Door onze vele jaren ervaring weten wij precies wat er nodig is voor het organiseren van een feest of evenement. Daarmee kun je vol vertrouwen op team Lukassen!

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma