024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
€ 3250,-
Tijdsduur
30 min
Techniek
M-set
Socials

Vragen? Contact Teun!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Biografie: René Schuurmans

René is een Nederlandse volkszanger die bekend is geworden door zijn nummer “Laat de zon in je hart”. René Schuurmans wordt geboren in 1964 in het zogenaamde Maaskantje. Zijn vader was eigenaar van een café/discotheek in Den Dungen, waardoor hij op jonge leeftijd al in aanraking komt met muziek. Wanneer het weekend aanbreekt en René weer op het podium kan staan, zorgt hij ervoor dat de handen van het publiek in de lucht gaan. Keer op keer weet hij het hele publiek mee te krijgen met zijn sfeervolle en energieke optredens. Door zijn enthousiasme weet hij een fantastische repertoire te brengen waarmee hij al snel een gewilde Nederlandse artiest voor feesten en evenementen wordt.  

Zijn succes breekt door en zo maakt René meerdere albums en nummers zoals “Als ik haar zie”, “Hela Ho” en “Diep in mijn Hart”. Zijn landelijke bekendheid ontstond in 2007 met het eerder genoemde nummer “Laat de zon in je hart”. Het nummer werd een echte zomerhit en kwam op de vijfde plaats in de Mega Album Top 100 te staan.

Zo bouwt hij een grandioos repertoire op en weet hij van elk optreden een onvergetelijke middag of avond te maken. René treedt op bij veel bekende feesten zoals: Mega Festijnen, Pleinfeesten en andere muziekfeesten. Dit leidt tot zijn titel: De ambassadeur van het Festival van het Levenslied van Tilburg. Hij kreeg de titel tijdens de 25e editie van het mega-evenement. Daarnaast mag hij nog een titel dragen: Nachtcommissaris van Noord-Brabant. Hij volgt daarmee Frans Bauer op.

Frans Bauer geeft hem met liefde het stokje door om elke horecagelegenheid, sportkantine en werkplek te verklaren tot feestfestijn. René heeft inmiddels de eerste exclusieve keurmerken in samenwerking met Omroep Brabant uitgereikt. Door de vele singles en successen van René weet hij een enorme party repertoire op te bouwen. Hierdoor is hij één van de meest geboekte Nederlandse artiesten. Boek René Schuurmans voor jouw volgende evenement of feest bij Lukassen en ervaar zelf zijn fantastische zangkunsten!

Prijs René Schuurmans boeken

Ben je benieuwd naar de prijs waarvoor je René Schuurmans kunt boeken? De prijzen hangen van een aantal factoren af. Zo kunnen de locatie, de duur en de gasten een belangrijke rol spelen in de exacte kosten. Neem daarom gerust contact met ons op zodat we dit met je kunnen delen. We zoeken het graag voor je uit!

Neem contact op met team Lukassen

Ben je benieuwd of je René Schuurmans kunt boeken op de datum van jouw feest of evenement? Neem dan contact met ons op! Team Lukassen staat voor je klaar om alles uit te zoeken. Ook voor andere vragen of meer informatie kun je terecht bij ons team, met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen de perfecte partner voor het boeken van artiesten, bands, DJ’s, (volks)zangers en meer. Wij zijn telefonisch bereikbaar via  024 - 323 27 14 of stuur een e-mail naar info@lukassen.nl. Of vraag vrijblijvend een offerte aan. Je kunt binnen één dag reactie verwachten! 

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma