024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
€ 8995,-
Tijdsduur
30 min
Techniek
A- of M-set
Socials

Vragen? Contact Joyce!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Biografie: Mart Hoogkamer

Niet enkel door de jury van de talentenjacht waar Mart aan meedeed, maar tevens ook door de familie Alberti wordt Mart de nieuwe Willy Alberti genoemd. Dat leidt tot een bijzondere samenwerking: in september 2016 brengt hij samen met Willeke Alberti de single “Lachen, Beetje Huilen” uit. Uiteindelijk wordt Mart tweede bij Holland’s Got Talent en dat blijkt de start van een prachtige carrière.

In februari 2017 brengt Mart zijn eerste solosingle “In Mijn Droom uit”, geschreven door Bram Koning en Hans Aalbers. In de zomer die volgt, zet hij met het vrolijke nummer “Lekker Leven” elke Nederlandse enclave op de Spaanse Costa Brava op zijn kop. Dat levert hem bovendien een #10-notering op in het Sterren.nl Jaaroverzicht van 2017. Mart treedt dat jaar onder meer op tijdens Muziekfeest op het Plein en Dutch Valley en hij wordt als Grootste Talent genomineerd voor een BUMA NL Award. Eind 2017 gaat Mart samen met Willeke Alberti op theatertour.

In het voorjaar van 2018 wordt Mart gevraagd voor het programma ‘Topper Gezocht’, waar René Froger, Gerard Joling, Jeroen van der Boom en Jan Smit een naar een nieuwe collega zoeken die samen met hen 65.000 mensen zal toezingen in de Amsterdam Arena. Mart schopt het tot de finale en zal samen met de andere finalisten de halftime show voor zijn rekening nemen. Gelijktijdig met het eerste Topper-concert op 25 mei zal Mart zijn langverwachte debuutalbum ‘Mart Hoogkamer’ uitbrengen.

Zingen zit hem in het bloed. Net zoals zijn vader Mart Hoogkamer senior deed hij in zijn jonge jaren ook mee aan een talentenjacht en bracht daarna een cover uit van de hit “Wij Blijven Vrienden”.

In augustus 2020 gaat Mart viral met een spontane cover van Unchained Melody, gezongen in zijn zwembroek op het Spaanse strand. Tientallen miljoenen mensen van over de hele wereld bekijken de video en reageren vol lof.

In 2021 scoort hij de zomerhit van het jaar met “Ik ga Zwemmen” waarmee hij in één klap doorbreekt bij een breder publiek in Nederland. Kort daarna en 2022 brengt hij samen met Donnie de single “Bieber van de kroeg” uit.

Mart Hoogkamer boeken prijs

Ben je benieuwd naar de prijs die komt kijken bij Mart Hoogkamer boeken? Hier zijn we heel transparant over! Afhankelijk van de grootte van het feest of evenement kun je Mart Hoogkamer boeken tegen een scherp tarief. Benieuwd naar de exacte prijs voor het boeken van Mart Hoogkamer? Neem contact met ons op en wij komen nog dezelfde dag bij je terug met een reactie.

Neem contact met ons op

Benieuwd of Mart Hoogkamer boeken nog mogelijk is op de datum van jouw feest of event? Neem contact met ons op, wij zoeken het graag voor je uit! Maar ook voor andere vragen of meer informatie kun je terecht bij ons team. Dankzij onze jarenlange ervaring is Lukassen jouw ideale partner voor het boeken van artiesten, bands, acts & coverbands. Wij zijn telefonisch bereikbaar via  024 - 323 27 14 of stuur een e-mail naar info@lukassen.nl

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma