024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
€ 12500,-
Tijdsduur
30 minuten
Techniek
A- of M-set
Socials

Vragen? Contact Levi!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Biografie: Tino Martin boeken

Tino Martin (Tinus Kattenberg) deed in 2002 mee aan de soundmixshow met een imitatie van René Froger, maar het succesverhaal begint pas echt in 2013 als hij bij een platenlabel onder contract komt. In 2014 leidt deze samenwerking tot de hitsingle “Jij liet me vallen” en tevens ontving hij in dit jaar een Edison award voor zijn album.

Vanaf dat moment kan Nederland niet meer om Tino Martin heen. Hij wordt de meest geboekte artiest van Nederland. Zijn succes gaat maar door! Van de Heineken Music Hall gaat hij naar het Ziggo Dome, en van Koninklijk Theater Carré gaat hij naar het Olympisch stadion in Amsterdam. 

In 2018 doet Timo Martin mee aan het succesprogramma “De Beste Zangers”. Hier scoort hij een enorme hit met “Zij weet het”; een eigen interpretatie van het nummer van Glenn Faria. Tino Martin is sindsdien diverse muzikale samenwerkingen aangegaan. Onder andere met René Froger, Dries Roelvink en Gerard Joling. Maar ook Kris Kross Amsterdam, Donnie, Rolf Sanchez en Davina Michelle hebben hun muzikale krachten gebundeld met Tino Martin.

Tino Martin boeken prijs

Ben je benieuwd naar de prijs waarvoor je Tino Martin kunt inhuren? Hier zijn we heel transparant over, dus neem gerust contact met ons op als je wil weten aan welke kosten je moet denken om Tino Martin te boeken. Daarnaast kunnen we je ook direct meer vertellen over zijn beschikbaarheid op jouw voorkeursdatum. Neem vrijblijvend contact met ons op en wij komen nog diezelfde dag bij je terug met een passend antwoord. 

Neem contact met ons op

Benieuwd of Tino Martin nog te boeken is op de datum van jouw feest of event? Of wil je één van onze andere artiesten, (cover)bands of acts boeken? Wij denken graag met je mee! Dankzij onze jarenlange ervaring in de evenementenbranche hebben wij alle nodige kennis in huis om jouw feest, event of festival tot een groot succes te maken! 

Neem contact met ons op, wij zoeken het graag voor je uit! Maar ook voor andere vragen of meer informatie kun je terecht bij ons team, met ruim 60 jaar ervaring is Lukassen jouw ideale partner voor het boeken van artiesten, bands, acts & coverbands. Wij zijn telefonisch bereikbaar via  024 - 323 27 14 of stuur een e-mail naar info@lukassen.nl

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma