024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
€ 11500,-
Tijdsduur
In overleg
Techniek
Op aanvraag
Socials

Vragen? Contact Teun!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Biografie: René Froger

René wordt geboren in de Jordaan in Amsterdam. Zijn vader is de eigenaar van café Bolle Jan waar hij al op jonge leeftijd mag zingen en optreden. Dit leidt al snel tot grote optredens en shows in stadions en concertzalen. Hij behaalt zijn eerste succes in 1988 met een cover van Doug Ashdown met het nummer “Winter in America”. Een jaar later maakt hij zijn definitieve doorbraak met het nummer “Alles kan een mens gelukkig maken” geschreven door Henk Temming en Henk Westerbroek. 

Hierna breekt hij door in de muziekwereld van Nederland en Amerika. Met zijn goud bekroonde album “Matters of the heart, behaalt hij  even later ook een Edison Award en een platina status. Er volgen hierna vele optredens in grote stadions en concertzalen. Zo geeft  hij 30 optredens in Ahoy en 3 uitverkochte shows in De Kuip waarna het spectaculaire optreden in De ArenA in Amsterdam ontstond. Hier mocht hij met Gerard Joling en Gordon de eindshow doen. 

Het succes van zijn vele uitverkochte shows brengt hem dan ook tot waar hij nu staat. Later doet René een theatertour door heel Nederland en wederom is iedere show uitverkocht. Hij geeft een “30 jaar hits in Concert” en trakteert het publiek op een muzikale belevenis waarin hij terugblikte op zijn 30 jaar tophits. Van Engelstalige nummers naar dansende evergreens tot aan Nederlandstalige nummers, alle muzikale parels kwamen voorbij in dit prachtige concert. René Froger staat momenteel nog steeds aan de top van de showbusiness en dat is natuurlijk niet voor niets! Met meer dan 50 jaar ervaring weet hij nog steeds elke zaal  op zijn kop te zetten dus ook voor jouw feest of evenement! 

Prijs René Froger boeken

Ben je helemaal enthousiast over de veelzijdige muzikale kunsten van René Froger en wil je hem op jouw feest of evenement? Dan ben je vast benieuwd naar de prijs waarvoor je hem kunt boeken. Voor alle informatie omtrent het boeken van onze artiesten, vragen wij contact op te nemen met team Lukassen. Je kunt binnen een dag reactie verwachten met alle nodige informatie. 

Neem contact met ons op

Benieuwd of René Froger nog te boeken is op de datum van jouw feest of evenement? Of wil je één van onze andere artiesten boeken? Wij denken graag met je mee! Dankzij onze jarenlange ervaring hebben wij alle nodige kennis in huis om jouw feest of evenement tot een groot succes te maken! Ook voor andere vragen of meer informatie kun je terecht bij ons team, met ruim 60 jaar ervaring is Lukassen jouw ideale partner voor het boeken van artiesten, bands, acts & coverbands. Wij zijn telefonisch bereikbaar via  024 - 323 27 14 of stuur een e-mail naar info@lukassen.nl


Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma