024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min
Techniek
A-set
Socials

Vragen? Contact Joyce!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Biografie: Gerard Joling boeken

In 1985 doet Gerard Joling mee aan één van de best bekeken televisieprogramma’s van Nederland, de Soundmixshow. Deze show brengt een grote ommekeer teweeg, want na het behalen van de ‘slechts’ derde plaats in de grote finale, met het liedje ‘Crying’ van Don McLean, verschijnt van de hand van Peter de Wijn Gerard s eerste nummer één hit “Love Is In Your Eyes”. Van goud naar platina, van platina naar dubbel platina! Vanaf dat moment weet heel Nederland wie Gerard Joling is. Een glanzende carrière volgt, zowel nationaal als internationaal.

Maar zijn carrière neemt nu pas een echte vlucht! “No More Bolero’s” zijn volgende album verschijnt in 22 landen, waaronder Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk, Zuid-Afrika, Taiwan, Korea, Singapore, Curaçao en een aantal Zuid-Amerikaanse landen. Deze CD staat weken op de eerste plaats in Taiwan, Korea, Singapore en Nederland. Ook in de overige landen bestormt “No More Bolero’s” de hitparade. Kort hierna wordt Gerard Joling gevraagd ons land te vertegenwoordigen tijdens het Eurovisie Songfestival in Dublin, waar hij in de finale in de top tien eindigt.

Op 19 januari 2007 bracht Joling de single “Maak me gek” uit, als voorloper van zijn gelijknamige album. De single werd een groot succes en bereikte eind maart de nummer 1-positie in de Single Top 100. Hiermee is het zijn grootste hit sinds zijn nummer één hit “No More Bolero’s” uit 1989. In de Nederlandse Top 40 wordt dit resultaat echter niet behaald. Het gelijknamige album Maak me gek bereikt ook de top in de Album Top 100.

Op 2 juni 2012 scoort Gerard in duet met Jan Smit zijn negende nummer 1-hit in de Single Top 100 met “Echte Vrienden”. Gerard Joling zet in 2013 zijn glansrijke zangcarrière voort met de release van de splinternieuwe single, getiteld “De Nacht Voorbij”. Het vrolijke, uptempo nummer is van de hand van Jan Smit en werd vrijdag 18 januari uitgebracht.

Andere bekende nummers van Gerard Joling zijn “Laat me leven” met Tino Martin, “Total loss” met Snollebollekes, “We gaan raket nu” met Poke, “Blijf bij mij” met André Hazes en “Dochter van de groenteboer” in samenwerking met de Gebroeders Ko

Gerard Joling boeken prijs

Wil je Gerard Joling toevoegen aan de line-up van je festival? Of wil je Gerard Joling inhuren als artiest op je feest of event? Dan kunnen wij ons goed voorstellen dat je benieuwd bent naar de prijs. De boekingskosten voor Gerard Joling delen we graag met je. Neem contact met ons op en wij voorzien je van de juiste informatie omtrent de prijzen voor Gerard Joling. 

Neem contact met ons op

Benieuwd of Gerard Joling nog te boeken is op de datum van jouw feest of event? Neem contact met ons op, wij zoeken het graag voor je uit! Maar ook voor andere vragen of meer informatie kun je terecht bij ons team. Met jarenlange ervaring is Lukassen jouw ideale partner voor het boeken van artiesten, bands, acts & coverbands. Wij zijn telefonisch bereikbaar via  024 - 323 27 14 of stuur een e-mail naar info@lukassen.nl.

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma