024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
€ 3950,-
Tijdsduur
30 minuten
Techniek
A- of M-set
Socials

Vragen? Contact Mariëlle!

Ik help jou Fantastico!

Biografie: Dries Roelvink boeken

Dries werd op nieuwjaarsdag 1959 in ’t hartje van de Jordaan geboren, als zoon van een voetbaltrainer en een zangeres. Moeder Alie Roelvink maakte in die tijd veel platen met onder andere Willy Alberti en Johnny Jordaan. Dries jr. volgde zijn vader in zijn voetsporen, en voetbalde 10 jaar in de jeugdelftallen van DWS. Op zijn achttiende jaar tekende Dries bij FC Amsterdam een drie jarig profcontract. Tijdens zijn voetbalcarrière zong Dries al graag na de wedstrijden, in het spelershome en op feesten en partijen. Hij besloot toen mee te doen aan een talentenjacht op het Rembrandtplein, in de bekende ‘Shorts of Londen’ en kwam als winnaar uit de bus!

Vanaf die dag ruilde hij zijn voetbalschoenen in voor een microfoon. Kort daarna tekende hij zijn eerste platencontract bij Phonogram, zijn eerste hit ‘Maria Magdalena’ stond weken lang hoog in de hitparade. Bij insiders maakte Dries veel indruk met zijn ‘Onemanshows’, in de Kleine Komedie, het Amsterdamse Concertgebouw, het Koninklijk Theater Carré en Theater De Meervaart.

In 2004 maakte Dries een onuitwisbare indruk, in de ANWB commercial in zijn overbekende kanariegele zwembroek. In 2010 verscheen Dries zijn levenswerk, het boek “Toverballen” en het was Albert Verlinde welke Dries het eerste exemplaar van deze biografie overhandigde.

De afgelopen jaren is Dries uitgegroeid tot een TV personality. Zo verscheen hij onder andere in Let’s Dance, Sterren dansen op het ijs, Sterren boksen, Jensen, Jouw vrouw mijn vrouw, Ranking the Stars, Vijftig tinten grijs, Tour du Jour, Live for you, RTL late night, Chantal blijft slapen en De Wereld Draait Door. Maar daarnaast speelde hij ook de hoofdrol de speelfilm: “I love Dries” van producent Tom Six. 

Tien CD albums, twee DVD’s en vierendertig singles heeft hij tot nu toe uitgebracht, waarvan twee Engelstalige: ‘Two different worlds’ 1996 en ‘The songs a like to sing’ in 2014. En als klap op de vuurpijl scoorde hij in 2010 zijn eerste nummer één hit met de titel “Alleen door jou”. Later gaf Dries een jubileumconcert in de Schouwburg van Amstelveen. Van dit concert “30 jaar Dries” zal binnenkort een DVD worden uitgebracht. De real life soap “De Roelvinkjes” die RTL in 2015 op de buis bracht werd zeer goed bekeken. Hierin hebben ook zijn zoons Donny en Dave Roelvink de eerste stappen gezet naar hun bekendheid. 

Mede door zijn ruime stembereik (ruim 2 octaaf) en zijn brede repertoire, is een optreden van Dries Roelvink een overweldigende gebeurtenis. Dries is een graag geziene gast op feestjes, partijen en evenementen in het gehele land. Zijn optredens staan garant voor kwaliteit, gezelligheid en een optimale sfeer, of het nu gaat om de Amsterdamse inhakers of Engelse love songs. Kortom: reden genoeg om Dries Roelvink te boeken bij Lukassen. 

Dries Roelvink boeken prijs

Ben je overtuigd van Dries Roelvink? En wil je hem dolgraag vandaag nog boeken voor jouw event, feest of festival? Dat kan! Neem vrijblijvend contact met ons op en wij vertellen je graag meer over de kosten. Zo weet je precies waar je aan toe bent, en of het boeken van Dries Roelvink past binnen je budget. 

Is dat laatste helaas niet het geval? Wij kijken graag met je mee naar vergelijkbare artiesten. Denk bijvoorbeeld aan Frank van Etten, Rutger van Barneveld of Pascal Redeker

Neem contact met ons op

Benieuwd of Dries Roelvink nog te boeken is op de datum van jouw feest of event? Neem contact met ons op, wij zoeken het graag voor je uit! Maar ook voor andere vragen of meer informatie kun je terecht bij ons team. Met jarenlange ervaring is Lukassen jouw ideale partner voor het boeken van artiesten, bands, acts & coverbands. Wij zijn telefonisch bereikbaar via  024 - 323 27 14 of stuur een e-mail naar info@lukassen.nl


Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma