024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
€ 1695,-
Tijdsduur
30 min
Techniek
M-set
Socials

Vragen? Contact Levi!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Biografie: Jaman boeken

Hij mag dan tegenwoordig wel in Kampen wonen, maar Deventer zit bij Jaman (Jan Willem van Engelen) in het bloed. De zanger groeide op in volksbuurt de Rivierenwijk, was een straatschoffie, maar vond een uitweg in de muziek. Een kruiwagen had hij niet; alles deed Jaman op eigen kracht. En met resultaat. Hij is min of meer buiten het zicht van de reguliere media uitgegroeid tot een grote naam in de wereld van de Nederlandstalige muziek.

Maar Jaman vindt het tijd voor een volgende stap in zijn carrière en daarom heeft hij Lukassen ingeschakeld, zodat wij voor hem de boekingen kunnen verzorgen. “Ik heb een klik met de mensen bij Lukassen. Een warme familie. Ze doen ook het Mega Piraten Festijn, daar heb ik twaalf keer mogen staan. En daar hoop ik er meer van mogen te doen.”

Jaman, zingt al van jongs af aan. Op zijn zesde beklom hij tijdens een buurtfeestje het podium om Danny de Munks hit ‘Ik voel me zo verdomd alleen’ te zingen. Het was voor hem een eyeopener. Zingen en entertainen; dat moest zijn professie worden. Hij werd een frequente gast in cafeetjes, buurthuizen en kantines en bouwde langzaam maar zeker zijn carrière uit. Inmiddels heeft hij vele succesvolle nummers uitgebracht, waaronder ‘Gewoon weer opnieuw’, ‘Spoken bestaan niet’ en ‘Altijd altijd’.

Zijn muziek? Daar kunnen we kort over zijn: Nederlandstalig. Maar dan wel met zonnige pop- en reggae-invloeden. Want hij is een enorme fan van UB40 en Boy George. “Optreden doe ik overal. Ik heb geen podium nodig, een stoel is ook goed.”

Jaman, herkenbaar aan zijn witte pet, is nooit vergeten waar hij vandaan komt. Hij werkte mee aan verschillende projecten (waaronder ook van GA Eagles) om jongeren uit achterstandsmilieus te helpen. “Ik kom uit een moeilijke wijk en ik wil laten zien dat het ook anders kan”, zegt hij. “Ik was zelf ook een jongetje dat nooit een kans kreeg. Met muziek lukte het wel. Een gimmick of wat dan ook heb ik niet echt. Ja, die witte pet. Die hoort bij me. Met dat Ciske de Rat randje, want dat was ik, eronder.”

Jaman boeken prijs

Kun jij niet wachten tot Jaman op het podium staat van jouw feest, event of festival? Maar wil je graag eerst weten wat de prijs is om hem te boeken? Dat kunnen wij ons goed voorstellen. Wij zijn hier heel transparant over, dus neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Neem contact met ons op

Benieuwd of Jaman nog te boeken is op de datum van jouw feest of event? Wij denken graag met je mee! Ook kun je bij ons terecht voor veel andere artiesten zoals Jannes boeken. Heb je nog vragen of wil je meer specifieke informatie neem gerust contact met ons op. Met jarenlange ervaring zijn wij jouw ideale partner voor het boeken van artiesten, bands, acts & coverbands. Neem contact met ons op, wij zijn telefonisch bereikbaar via  024 - 323 27 14 of stuur een e-mail naar info@lukassen.nl.

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma