024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
€ 5850,-
Tijdsduur
30 min
Techniek
M-set
Socials

Vragen? Contact Joyce!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Biografie: Jannes boeken

Jannes is geboren in een woonwagenkamp in Emmen waar hij al vroeg is begonnen met het maken van muziek. Dit had onder andere te maken met zijn muzikale familieleden. Al luisterend naar zijn opa, die op de accordeon speelde, groeide hij zelf op tot een echte muzikant. 

Na al veel muziekinstrumenten bespeeld te hebben, begon hij na de tips van zijn vrienden met zingen. Op 26 jarige leeftijd bracht Jannes zijn eerste single uit. Ruim 5 jaar later verschijnt hij met het album “Gewoon Jannes” met de hit “Ga maar weg”. Al snel daarna werd hij bekend met de volgende hits: “Mijn naam is Jannes”, “Zwevend naar ‘t geluk” en “Adio Amore Adio”. 

Jannes treed op veel podiums en Nederlandse avonden op. Waar hij al snel een publiekstrekker is en van elk feestje een onvergetelijke avond maakt. Zanger Jannes boeken is een goede keuze als je op zoek bent naar een gangmaker voor jou feest of evenement. De muziek van Jannes is bekend bij duizenden fans en zo kun je op ieder lied meezingen. Inmiddels heeft Jannes al zo’n 12 albums op zijn naam staan, waar hij met veel trots naar toe kijkt.

Naast zijn albums staat Jannes bekend om zijn naam “Koning der Piraten” Die naam kreeg hij tijdens zijn deelname aan “Concert des Levens” van Willy Oosterhuis. Het concert werd gegeven ter ere van Johnny Hoes. Na dit concert brak hij volledig door in de muziekwereld en heeft hij nog duizenden concerten gegeven. Jannes was het schoolvoorbeeld voor vele andere artiesten, omdat hij tijdens zijn reis volledig zichzelf is gebleven. 

Jannes boeken prijs

Ben je benieuwd naar de kosten om Jannes te boeken op jouw feest? Hier zijn we heel transparant over. Neem contact met ons op en wij vertellen je hier graag meer over. Afhankelijk van de grootte van het feest of evenement kun je Jannes boeken tegen een scherp tarief. 


Ben je ook nieuwsgierig naar andere Hollandse artiesten? Of wil je naast Jannes ook nog andere zangers, artiesten of (cover)bands boeken? Overweeg dan eens Rutger van Barneveld, Dirk Meeldijk, Mooi Wark of Sieneke!

Neem contact met ons op

Benieuwd of Jannes boeken nog mogelijk is op de datum van jouw feest of event? Neem contact met ons op, wij zoeken het graag voor je uit! Maar ook voor andere vragen of meer informatie kun je terecht bij ons team. Met jarenlange ervaring is Lukassen jouw ideale partner voor het boeken van artiesten, bands, acts & coverbands. Wij zijn telefonisch bereikbaar via  024 - 323 27 14 of stuur een e-mail naar info@lukassen.nl


Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma