024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
€ 3995,-
Tijdsduur
30 minuten
Techniek
A- of M-set
Socials

Vragen? Contact Ralf!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Biografie Yves Berendse boeken

De getalenteerde Zandvoortse zanger Yves Berendse werd geboren 29 oktober 1993 te Haarlem. Op zijn achttienjarige verjaardag werd er door zijn ouders een surprise party georganiseerd in zijn stamcafé de Klikspaan. Diverse artiesten traden deze avond voor Yves op en het was die avond dat Yves zelf de microfoon pakte en als surprise voor zijn ouders een aantal nummers zong. Dit werd door de aanwezige gasten met zoveel enthousiasme ontvangen dat Yves vele weekenden in zijn stamcafé de gasten vermaakte met zijn optredens. Wat is ontstaan als een grapje, is inmiddels voor Yves Berendse uitgegroeid tot een passie.

Door zijn energieke manier van optreden, zijn commerciële setlist (met o.a. hits als Ik leef niet meer voor jou, Laat me, Mag ik dan bij jou en zijn eigen hits Zin in jou, Voor jou en zijn laatste single Ik wil alleen maar jou) en zijn grote gunfactor neemt de belangstelling voor Yves Berendse maandelijks toe en wordt hij nu ook buiten de Amsterdamse regio steeds vaker geboekt.

Tijdens de Buma Awards in Den Bosch kreeg Yves Berendse de Buma Talent Award uitgereikt als beste nieuwkomer en deelde hij het podium met grote namen op muziekgebied, wat hem een enorme drive gaf om door te groeien en hard te werken aan een nog beter repertoire en podiumpresentatie.

Zijn single Ik wil alleen maar jou is een energiek uptempo nummer met grote hitpotentie. Yves trekt regelmatig het land in samen met o.a. Danny Nicolay en Danny Froger.

Yves Berendse is inmiddels uitgegroeid tot een vaak geziene gast op de Nederlandse podia, waarbij zijn naam steeds groter wordt geschreven op de affiches.

Met zijn eigen band bestaande uit o.a. uit Lean Robbemont (Waylon), Clemens Blacquiere (Marco Borsato), Marcel Schimscheimer (Froger) en Bas van den Heuvel (Ladies of Soul, Glennis Grace) heeft hij muzikaal een solide fundering gelegd en geeft hij op een event de beste optredens.

Yves Berendse boeken prijs

Ben je benieuwd naar de prijs waarvoor je Yves Berendse kunt boeken? Hier zijn we graag transparant over! De actuele prijs voor het boeken van Yves Berendse vind je gemakkelijk terug op deze pagina. 

Neem contact met ons op

Benieuwd of Yves Berendse nog te boeken is op de datum van jouw event, feest of festival? Neem contact met ons op, wij zoeken het graag voor je uit! Maar ook voor andere vragen of meer informatie kun je terecht bij ons team. Met meer dan 60 jaar ervaring is Lukassen je ideale partner voor artiesten boeken, maar ook voor het boeken van bands, acts & coverbands. Wij zijn telefonisch bereikbaar via  024 - 323 27 14 of stuur een e-mail naar info@lukassen.nl.

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma