024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
€ 1995,-
Tijdsduur
30 min
Techniek
A- of M-set
Socials
Genoemde prijs is onder voorbehoud en kan afhankelijk van soort feest / aantal bezoekers / techniek variëren.

Vragen? Contact Joyce!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Biografie: Pascal Redeker

Pascal Redeker weet al vanaf jongs af aan hoe het is om hard te werken. Door de restaurants en cafés van zijn vader werkt hij al snel op avonden wanneer de rest aan het feesten is, maar dat stoort hem eigenlijk niet. Toen Pascal jong was en het vriendenboekje van zijn vrienden mocht invullen, vulde hij steevast  in dat hij zanger wilde worden. Hij is nu de enige van zijn oude vriendengroep die daadwerkelijk is geworden waar hij van jongs af aan over droomde. Op de basisschool deed hij al mee aan talentenjachten en karaoke wedstrijden. Op zijn 12e begint hij als DJ in de kroeg van zijn vader en besluit om daar ook bij te gaan zingen. Zijn DJ en zang combinatie wordt zeer gewaardeerd, waardoor hij al snel op jonge leeftijd door heel Nederland geboekt wordt. Toch voelde hij meer voor het zingen en bracht hij later zijn eerste single “Verliefd” uit. Het nummer viel behoorlijk in de smaak bij Sony Music, waarbij hij later een contract krijgt.

Zijn contract wordt na 3 jaar niet verlengd, maar dat betreurt hem niet, want hij had hiermee al zoveel bereikt. Meerdere singles uitgebracht en veel contacten en kennis opgedaan. Daardoor besloot hij zelf verder te gaan en door een beetje geluk en heel veel talent mocht hij mee zingen tijdens de shows van Toppers in Concert. Zijn zangcarrière zweeft vrolijk door Nederland en zo weet hij keer op keer het publiek met zich mee te nemen in zijn veelzijdige muziek. Momenteel is Pascal nog steeds één van de meest geboekte artiesten in Nederland en kun jij hem ook zeker voor jouw feest of evenement boeken. Of boek een soortgelijke artiesten, zoals André Hazes, Henk Dissel of Thomas Berge.

Prijs Pascal Redeker boeken

Wil je Pascal Redeker graag op jouw feest of evenement? Boek hem dan via Lukassen! Voor alle informatie omtrent het boeken van Pascal kun je vrijblijvend contact met ons opnemen. De exacte prijs vertellen we je graag, maar is afhankelijk van verschillende factoren. Hierdoor is het belangrijk dat je contact met ons opneemt, zodat we dit voor je kunnen uitzoeken. 

Contact opnemen

Ben je enthousiast over Pascal Redeker en kun je niet wachten om te kunnen vertellen dat hij gaat optreden op jouw feest? Neem contact met ons op, en wij helpen je graag zo snel mogelijk verder. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander wat er allemaal voor nodig is om een geslaagd event te organiseren en deze kennis delen we graag met je! Wij zijn telefonisch bereikbaar via  024 - 323 27 14 of stuur een e-mail naar info@lukassen.nl.


Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma