024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
€ 1995,-
Tijdsduur
30 minuten
Techniek
A- of M-set
Socials
Genoemde prijs is onder voorbehoud en kan afhankelijk van soort feest / aantal bezoekers / techniek variëren.

Vragen? Contact Joyce!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Biografie: Rutger van Barneveld

Rutger wordt geboren op 13 augustus 1990 in Tiel, waar hij op jonge leeftijd begon te zingen voor zijn familie en vrienden. In 2002 begint hij dan eindelijk met zingen voor een groter publiek en dit leidt later tot zijn deelname aan de serie “Ik geloof in mij”. Na een optreden bij de lokale voetbalvereniging in zijn eigen stad Tiel, werd hij alsmaar zekerder en dat bracht hem tot zijn eerste single “Helena”. Het nummer werd in een rap tempo bekend en gedraaid in kroegen en op de radio. 

Een jaar later doet Rutger mee aan het evenement de Waalkadefeesten en wint hij de zang battle en mag hij een duet zingen met Frans Duijts. Dit duet vond uiteindelijk plaats tijdens de Hollandse Avond van het Betuws Spektakel. In 2013 mag hij zijn deelname aan de serie “Ik geloof in mij” bekend maken. Dit leidt tot een groot succes en zijn nieuwe single met de titel “Een dag uit duizend dromen”. Rutger laat veel van zich horen en bereikt hiermee honderden fans. Vervolgens brengt hem dit tot een vervolg op eerste serie en mag hij meedoen aan de nieuwe serie “Hoe is het nu met”. De serie werd zo vaak bekeken dat Talpa Network later besluit de serie op SBS6 te gaan uitzenden. Hierdoor bereikt Rutger dan eindelijk zijn doorbraak en wordt hij een bekende Nederlander. Zijn muziek wordt door vele Nederlanders gewaardeerd en zijn uitspraken als “Doe maar lekker normaal” vallen bij iedereen in de smaak. Dit leidt uiteindelijk tot een nieuwe release van het nummer “Helena” dat vervolgens alle hitlijsten bereikt! Ook o.a. René le Blanc en Dario hadden een hoofdrol in "Ik geloof in Mij".

Als je benieuwd bent naar de serie “Ik geloof in mij” ga dan snel het eerste en het tweede seizoen kijken, want dit jaar volgt het derde seizoen van de serie. Daarnaast zal Rutger van Barneveld te zien zijn op vele andere tv-programma’s en volgen er nog nieuwe nummers. Houd Rutger in de gaten op Spotify en ontdek zijn nieuwste nummers! Daarnaast kun je Rutger boeken voor jouw feest of evenement bij Lukassen.

Prijs Rutger van Barneveld boeken

Ben je benieuwd naar de prijs waarvoor je Rutger van Barneveld kunt boeken? Hier zijn we heel transparant over. Neem gerust contact met ons op als je wil weten aan welke kosten je moet denken om Rutger van Barneveld te boeken. Daarnaast vertellen we je ook direct meer over zijn beschikbaarheid. Neem vrijblijvend contact met ons op en wij komen nog diezelfde dag bij je terug met een passend antwoord. 

Neem contact met ons op

Ben je benieuwd naar de beschikbaarheid en de kosten voor het boeken van Rutger van Barneveld of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt ons op kantooruren bereiken via 024 - 323 27 14 of stuur een e-mail naar info@lukassen.nl. Daarnaast kun je altijd vrijblijvend een offerte aanvragen. Team Lukassen doet hun uiterste best om zo snel mogelijk op je aanvraag te reageren. Namens Lukassen wensen wij je alvast veel plezier met de geboekte artiest op jouw feest of evenement!

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma