024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
€ 995,-
Tijdsduur
30 min
Techniek
M-set
Socials

Vragen? Contact Levi!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Justen de Wildt boeken bij Lukassen

Op zoek naar de perfecte muzikale toevoeging voor jouw evenement? Overweeg dan om Justen de Wildt te boeken via Lukassen. Justen, de Nederlandse zanger die samen met zijn broer/manager Sven al 7 jaar succesvol aan de weg timmert, staat garant voor een onvergetelijke ervaring. Lees verder om te ontdekken waarom Justen de Wildt de ideale keuze is en hoe je hem kunt boeken voor jouw speciale gelegenheid.

Justen de Wildt: Een Nederlandstalige sensatie

Justen de Wildt heeft zijn sporen verdiend in de muziekindustrie door hard werk en toewijding. In 2022 scoorde hij een hit met het nummer "Esmeralda", volledig in eigen beheer. Dit toont niet alleen zijn muzikale talent, maar ook zijn onafhankelijkheid en doorzettingsvermogen.

Als je op zoek bent naar een Nederlandstalige zanger die garant staat voor kwaliteit en betaalbaarheid, dan is Justen de Wildt de juiste keuze. Met zijn broer Sven aan zijn zijde heeft Justen bewezen dat ze als team de perfecte formule hebben gevonden om hun muzikale dromen waar te maken.

Justen's diverse repertoire

Justen de Wildt onderscheidt zich door zijn veelzijdige repertoire. Of je nu houdt van gevoelige levensliedjes, swingende uptempo nummers, feestmuziek die de dansvloer vult, of de nieuwste Hollandse hits, Justen past zijn optredens geheel naar jouw wensen aan. Zijn muzikale reis begon al op negenjarige leeftijd, en sindsdien heeft hij gestaag gewerkt aan het uitbreiden van zijn repertoire en het perfectioneren van zijn optredens.

Justen de Wildt begrijpt het belang van interactie met zijn publiek. Hij kan moeiteloos zijn set aanpassen aan de sfeer en voorkeuren van het aanwezige publiek. Zo weet hij altijd de juiste snaar te raken en een onvergetelijke ervaring te creëren.

Biografie: Hard werken wordt beloond!

Het succes van Justen de Wildt is het resultaat van jarenlang hard werken en vastberadenheid. Samen met zijn broer/manager Sven heeft Justen talloze obstakels overwonnen om zijn plek in de muziekindustrie te veroveren. In 2022 kwam het hoogtepunt met de hit "Esmeralda", wat bewijst dat doorzettingsvermogen en passie vruchten afwerpen.

Justen blijft trouw aan zichzelf, zonder franje, en doet waar hij het meest van houdt: mensen vermaken met zijn zangtalent. Zijn repertoire groeit gestaag, en hij blijft streven naar muzikale perfectie. Justen de Wildt boeken kan bij Entertainmentbureau Lukassen en ervaar zelf de unieke en vermakelijke muzikale reis die Justen te bieden heeft!

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma