024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
€ 895,-
Tijdsduur
30 min
Techniek
M-set
Socials

Vragen? Contact Levi!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Wil je Justen de Wildt boeken voor je feest of evenement? Hard werken wordt beloond! Samen met zijn broer/manager Sven timmert Justen al 7 jaar aan de weg. Ze hebben in 2022 zelfs een bescheiden hit gescoord met "Esmeralda". En dat allemaal in eigen beheer!

Als je op zoek bent naar een Nederlandstalige zanger, is Justen de Wildt een goede, leuke, jonge en betaalbare keuze. Hij vult zijn optredens geheel naar wens in, of je nu levensliedjes, uptempo nummers, feestmuziek of de laatste Hollandse hits wilt horen. Justen is al sinds zijn negende bezig met muziek en probeert steeds een stapje verder te komen.

Zijn repertoire groeit gestaag en hij kan het zelfs aanpassen aan het publiek. Op die manier ontdekt hij zijn eigen geluid en weet hij al welke richting hij op wil. Samen met zijn broer Sven breidt hij langzaam maar zeker zijn netwerk uit, met vallen en opstaan. Justen is altijd zichzelf gebleven, zonder poespas, en doet gewoon waar hij het liefste mee bezig is: mensen vermaken met zijn zangtalent!

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2023 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma

Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie