024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
€ 2495,-
Tijdsduur
60 minuten
Techniek
Exclusief
Socials

Vragen? Contact Ralf!

De vaste boeker van Beatcrooks!

Biografie: Beatcrooks

Het energieke en leuke duo van Beatcrooks weten al vele jaren optredens tot in den top te geven. Met hun shows bij Defqon 1, Zwarte cross, Dreamfields, Boulevard Outdoor en Dauwpop vlogen zijn al snel uit de bocht en trokken ze ieder publiek mee in hun feestexplosie vol confetti en vette beats. Van billen schudden op moombahton, meezingen op guilty pleasures en shuffelen op housebeats naar springen op foute muziek en happy hardcore. De Beatcrooks weten als geen ander wat ervoor nodig is om van een saaie bedoening een onvergetelijk feest te maken. 

Happy Høken you don’t care, groene knuppels in the air!

Met de support van onder andere StukTV, Lange Frans, Kraantje Pappie, Bökkers en Dirtcaps gaan zij harder dan ooit te voren. Met de muziek en energie van de Beatcrooks zul je gegarandeerd een knalfeest beleven. Zorg ervoor dat je op tijd bent met het boeken van de Beatcrooks zodat je er zeker van bent dat zij op jouw feest optreden. Boek de Beatcrooks nu via Lukassen! 

Benieuwd naar meer van dit soort artiesten? Bekijk dan de soortgelijke DJ’s zoals Gladjakkers, Altijd Larstig & Rob Gasd'rop of Poar Neem’n en neem contact met ons op voor meer informatie!

Beatcrooks boeken prijs

Ben je benieuwd naar de prijs waarvoor je de Beatcrooks kunt boeken? Hier zijn we altijd heel transparant over, dus neem gerust contact met ons op als je wil weten aan welke kosten je moet denken. Daarnaast kunnen we je altijd meer vertellen over de beschikbaarheid op jouw voorkeursdatum. Neem vrijblijvend contact met ons op en wij komen nog diezelfde dag bij je terug met een passend antwoord.

Neem contact met ons op

Benieuwd of de Beatcrooks nog te boeken zijn voor jouw feest of evenement? Of wil je één van onze andere (cover)bands, acts of artiesten boeken? Wij denken graag met je mee! Dankzij onze jarenlange ervaring in de evenementenbranche hebben wij alle nodige kennis in huis om jouw feest, evenement of festival tot een groot succes te maken!  


Neem contact met ons op, dan zoeken we alles voor je uit! Andere vragen of meer informatie? Ook dan kun je terecht bij ons team, met ruim 60 jaar ervaring is Lukassen jouw ideale partner voor het boeken van artiesten, bands, acts & coverbands. Wij zijn telefonisch bereikbaar via  024 - 323 27 14 of stuur een e-mail naar info@lukassen.nl.

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma