024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
€ 1295,-
Tijdsduur
45 minuten
Techniek
Excl.
Socials

Vragen? Contact Teun!

Yess! Veur boekingen moj bie mien zun!

GladJakkers op jouw feest of festival? Klik hier om direct meer informatie/prijzen/beschikbaarheid te ontvangen over GladJakkers. Nu ook te boeken met onmeunig mooie danseressen! Het oog wil ook wat toch?

GLADJAKKERS BOEKEN? YESSS!

Deze waanzinnige internetsterren zijn landelijk bekend geworden met hun absurde en hilarische video's, allemaal in het onvervalste Twents. Wat ze online doen, brengen ze nu ook op het podium! GladJakkers combineert hun humor en zelfspot tot een buitengewone feestact. Met deze gloednieuwe feestact wordt de sfeer van het Mallorca Megapark naar de Nederlandse feesttempels gebracht! Een torenhoge dosis gekkigheid gecombineerd met feestknallers. Met hun ongeremde oosterse karakter weten de GladJakkers 'ohne ende poarty zu machen'.

Het gezicht van de GladJakkers is Bram. Deze duizendpoot is de presentator, entertainer, MC en ADHD'er op het podium. Zijn ongeëvenaarde muzikale kompaan, voorheen bekend als de ballendraaier bij de bejaardenbingo, is nu de DJ. Dat belooft wat...

Bij GladJakkers staat georganiseerde dwaasheid centraal, gecombineerd met professioneel gebabbel. Maak kennis met de knotsgekke wereld van GladJakkers!

ONMEUNIG MOOIE DANSERESSEN

En alsof dat nog niet genoeg is, kun je nu ook danseressen bijboeken om het feest helemaal compleet te maken! Vraag snel naar de mogelijkheden.

Meer informatie, advies of hulp nodig?
GladJakkers boeken doe je snel, makkelijk en voordelig bij Lukassen. Naast het boeken van GladJakkers denken wij graag mee over de verdere invulling van jullie programma. Met meer dan 60 jaar ervaring en ons team van jong en oud – bestaande uit betrokken specialisten, muzikanten en artiesten – weten wij als geen ander wat er speelt in de markt.

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma