024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
€ 895,-
Tijdsduur
45 minuten
Techniek
Excl.
Socials

Vragen? Contact Teun!

Yess! Veur boekingen moj bie mien zun!

GladJakkers boeken? GladJakkers inhuren?
Bij ons boek je bij de bron. GladJakkers boek je makkelijk en snel bij Lukassen, met meer dan 55 jaar ervaring jouw betrouwbare partner! GladJakkers op jouw feest of festival? Klik hier om direct meer informatie/prijzen/beschikbaarheid te ontvangen over GladJakkers.

GLADJAKKERS
YESSS! Deze internethelden braken landelijk door met hun unieke hilarische filmpjes, allemaal op geheel eigen wijze: in ’t Twents. Wat ze online kunnen, doen ze ook op het podium! GladJakkers combineert hun humor en zelfspot in een feestelijke act. Deze nieuwe feestact brengt de sfeer van het Mallorca Megapark de Nederlandse feesttempels in! Een hoge gekkigheidsgraad in combinatie met feestknallers. Met hun losgeslagen oosterse karakter gaan GladJakkers ‘ohne ende poarty machen’.

Het gezicht van GladJakkers is Bram. Deze alleskunner is de presentator, entertainer, MC en AHDH’er op het podium. Zijn a-muzikale makker draaide voorheen altijd de balletjes bij de bejaardenbingo en is nu de dj, dus dat zit wel goed…

Georganiseerde gekkigheid in combinatie met professioneel ouwehoeren, aangenaam: GladJakkers!

Meer informatie, advies of hulp nodig?
GladJakkers boeken doe je snel, makkelijk en voordelig bij Lukassen. Naast het boeken van GladJakkers denken wij graag mee over de verdere invulling van jullie programma. Met meer dan 55 jaar ervaring en ons team van jong en oud – bestaande uit betrokken specialisten, muzikanten en artiesten – weten wij als geen ander wat er speelt in de markt.

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2023 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma

Cookies helpen ons bij het leveren van onze diensten. Door gebruik te maken van onze diensten, ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie