024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
€ 4650,-
Tijdsduur
30 min
Techniek
M-set
Socials

Vragen? Contact Joyce!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Meer over Henk Wijngaard

Na het krijgen van een gitaar als cadeau van zijn moeder konden gitaarlessen natuurlijk niet achterblijven. Henk kwam er echter al snel achter dat dit toch niet helemaal zijn ding was. Gelukkig gaf Henk het spelen op zijn gitaar niet op en leerde een kennis hem alle basis akkoorden. Van te voren had natuurlijk niemand verwacht dat dit het begin van een lange carrière zou zijn. Maar al snel trad Henk op als zanger/gitarist in allerlei verschillende bands. Voordat je het wist was Henk Wijngaard een groot succes.

Wanneer Henk als matroos gaat varen blijft hij muziek maken. Wanneer hij uiteindelijk als vrachtwagenchauffeur aan het werk gaat speelt hij tussendoor in verschillende orkesten zoals The Road Stars. Samen met dit orkest treedt hij op in allerlei bars en nachtclubs.

Doordat Henk veel op de weg zit als vrachtwagenchauffeur wordt hem gevraagd om Nederlandstalige truckersliedjes te gaan schrijven. Henk Wijngaard ziet hier dan ook meteen een groot succes in en kiest ervoor om zich volledig te richten op het schrijven van truckersongs. En gelijk had hij want zijn eerst LP Zingende Wielen wordt een groot succes en de single “Met De Vlam In De Pijp” wordt een dikke nummer één hit.

Hierna volgen de hitsuccessen elkaar snel op met de nummers als; “Ik heb mijn wagen volgeladen”, “Nachtrijder”, “Kilometervreters”, “Asfaltrocker”, “Containersong”, “Ik heb een truck als mijn woning” en “Als chauffeur ben ik geboren”. Henk blijft zijn fans verrassen en treedt dan ook regelmatig op. Zowel in binnen als buitenland.

Henk Wijngaard boeken prijs

Ben je benieuwd naar de prijs waarvoor je Henk Wijngaard boeken kan? Hier zijn we graag transparant over! De actuele prijs voor het boeken van Henk Wijngaard vind je gemakkelijk terug op deze pagina. 

Neem contact met ons op

Benieuwd of Henk Wijngaard boeken nog mogelijk is op de datum van jouw event, feest of festival? Neem contact met ons op, wij zoeken het graag voor je uit! Maar ook voor andere vragen of meer informatie kun je terecht bij ons team. Met meer dan 60 jaar ervaring is Lukassen je ideale partner voor het boeken van artiesten, bands, acts & coverbands. Wij zijn telefonisch bereikbaar via  024 - 323 27 14 of stuur een e-mail naar info@lukassen.nl

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma