024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
€ 4500,-
Tijdsduur
30 min
Techniek
A- of M-set
Socials
Genoemde prijs is onder voorbehoud en kan afhankelijk van soort feest / aantal bezoekers / techniek variëren.

Vragen? Contact Joyce!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Biografie: Corry Konings

Corry Konings heeft al meer dan 50 jaar ervaring op het gebied van zingen en weet daarmee precies hoe zij de zaal op zijn kop krijgt. Corry begon in 1969 met zingen. Haar eerste single is  “Hello Josephine”, bekend van The Scorpions. Het nummer werd vervolgens beluisterd door Pierre Kartner die direct verliefd werd op haar muziek. Al snel sprongen ze samen de studio in en produceerden zij de ene hit naar de andere. De nummers “Vaarwel ik zal geen tranen meer om je laten”, “Rozen die bloeien” en “Huilen is voor jou te laat” werden bekende hits waarna nog zo’n 270 liedjes volgden die zij met veel plezier zong tijdens optredens en feestjes. 

Diverse hitjes

Corrie ging een samenwerking aan met verschillende producers en zo bracht zij de volgende nummers uit: “Ik krijg een heel apart gevoel van binnen”, “Adios amor”, “Mooi was die tijd” en “Leven en laten leven”. De nummers werden stuk voor stuk een hit en gedraaid op vele feesten, evenement en festival waar niemand op stil kon staan. Ook werden de nummer luidkeels meegezongen door vele fans. In haar lange en mooie zangcarrière heeft ze veel bereikt, maar ze is nog lang niet klaar met het produceren van muziek waardoor we nog veel van Corry Konings zullen horen. En je kan haar ook op jouw feest of event laten zingen als je Corry Konings boekt bij Lukassen! 

Prijs Corry Konings boeken

Ben je benieuwd naar de prijzen waarvoor je Corry Konings kunt boeken? Wij zijn altijd heel transparant over de prijzen van onze artiesten. Echter zijn de prijzen afhankelijk van een aantal factoren. Neem daarom contact met ons op, zodat wij je kunnen vertellen wat de exacte prijzen zijn voor het boeken van Corry Konings voor jouw feest of evenement! 

Wil je graag weten wat de prijzen zijn van vergelijkbare artiesten, zoals Marianne Weber of Jannes? Wij helpen je graag met het boeken van elke gewenste artiest, band, DJ of coverband. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op via onze andere contactkanalen.

Neem contact met ons op

Wil je graag meer informatie over Corry Konings boeken, zoals haar beschikbaarheid of de kosten? Of zou je graag advies willen van één van onze medewerkers van team Lukassen omtrent artiesten boeken? Neem contact met ons op, wij denken graag met je mee en voorzien je altijd binnen 1 dag van meer informatie. 

Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenbranche ben je bij ons absoluut aan het juiste adres om jouw feest, evenement of festival tot een groot succes te maken! Meer weten? Wij zijn telefonisch bereikbaar via  024 - 323 27 14 of stuur een e-mail naar info@lukassen.nl


Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma