024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
€ 4995,-
Tijdsduur
30 minuten
Techniek
A- of M-set
Socials

Vragen? Contact Mariëlle!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Biografie: Samantha Steenwijk

Samantha brengt haar eerste single “Kom ga mee met mij” uit in 2009 en wordt dankzij dit vrolijke nummer het  talent van de maand bij TROS sterren.nl. Hierop volgt een uitnodiging van Gerard Joling om in de voorprogramma’s van zijn shows te komen optreden. Ook geeft ze optredens in de Mega Piraten Festijn, het GelreDome en Go Après Ski in Ahoy. 

Haar grote doorbraak kwam  toen zij meedeed aan het televisieprogramma “Bloed, zweet en tranen” en een plek in de  finale haalde. Haar teamcaptains waren Gerard Joling en Roxeanne Hazes en ze eindigde  uiteindelijk op de derde plaats. In het programma zingt zij het nummer “Zonder jou” die vervolgens op de 11e plaats in de hitlijsten terecht kwam. 

Een paar maanden later wordt ze benoemd tot beste zangeres en beste talent, en mag zij de BUMA NL Award in ontvangst nemen. Ook krijgt zij een mooie vergelijking met Glennis Grace. In 2014 brengt zij haar nieuwe single uit “Hou toch van mij” die zij samen met het muzikale team Vincent Claase & Hans van Vondelen produceert. Dat levert haar een  tweede BUMA NL Award op.

Samantha brengt later haar single “Lieveling, wat hou ik van jou” uit die de eerste positie in de Nederlandse hitlijsten bereikt. Hiermee wordt het liedje één van de meest gedraaide liedjes op de radio en tv van het jaar. Daarop volgt haar grootste droom: Een optreden in het Johan Cruijff Arena, waar zij mag optreden bij de show “Toppers in Concert”. Daarna doet ze mee aan de bekende talentenshow “The voice of Holland” waar ze als tweede eindigt.

In 2019 komt Samantha met een duet single samen met René Froger genaamd “Liefde voor altijd” en doen zij nog vele optredens samen, maar ook alleen. Momenteel is ze bij veel optredens en shows te zien en kun je haar ook voor jouw feest boeken!

Prijs Samantha steenwijk boeken

Voor alle informatie omtrent het boeken van Samantha Steenwijk neem je contact op met Lukassen. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij wat er nodig is voor het organiseren van een geslaagd evenement en kun je erop vertrouwen dat wij hetzelfde doen voor jou!

Neem contact met ons op

Ben je benieuwd of Samantha Steenwijk beschikbaar is voor jouw evenement of feest? Neem dan contact met ons op, zodat wij je kunnen helpen met alle informatie. Vraag vrijblijvend een offerte aan via de website of neem telefonisch contact met ons op. Je kunt ons bereiken via  024 - 323 27 14 of stuur een e-mail naar info@lukassen.nl.

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma