024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
€ 1995,-
Tijdsduur
30 minuten
Techniek
M-set
Socials
Genoemde prijs is onder voorbehoud en kan afhankelijk van soort feest / aantal bezoekers / techniek variëren.

Vragen? Contact Ralf!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Meer over Jan Biggel

In het Brabantse Liempde en omstreken is Jan Biggel zeer bekend met de echte klompensound. Ken jij 'm al? Na deze openbaring is Jan Biggel in 2020 landelijk bekend geworden met "Fleske d’rin Fleske d’r uit" en natuurlijk niet te vergeten het fantastische nummer "Ons Moeder Zeej Nog".

Jan Biggel had de smaak te pakken en maakte samen met Arno Sloot "Ik wil alleen liken" en "We gaan op stap". Door zijn persoonlijkheid zorgt hij voor constant volle glazen en stijgt de stemming binnen no-time. Als Jan Biggel eenmaal binnen is, is het gegarandeerd feest!

Speciaal voor carnaval heeft hij in 2022 zijn hit "Ons Moeder Zeej Nog" helemaal opgefrist en dit werd dan ook een succes. Met zijn levensmotto "met humor kom je overal" is het feest gegarandeerd. Men zegt ook wel "het is pas feest als Jan Biggel is geweest". En dit kunnen wij niet anders dan beamen.

Jan Biggel boeken prijs

Jan Biggel boeken kan eenvoudig bij Lukassen. Check de beschikbaarheid of neem contact met ons op en we regelen alles voor je. Ook voor andere artiesten zoals Ronnie Ruysdael boeken kan je natuurlijk bij ons terecht!

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma