024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
€ 4000,-
Tijdsduur
20 min
Techniek
M-set
Socials
Genoemde prijs is onder voorbehoud en kan afhankelijk van soort feest / aantal bezoekers / techniek variëren.

Vragen? Bel Teun...

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Biografie: Lamme Frans

De gezellige Brabander die van een goed feestje houdt, begint zijn geweldige en vrolijke acts in 2013. In 2012 had hij al een leuk nummer parodie op een lied van Gers Pardoel. Binnen 20 minuten weet hij elke feestlocatie om te toveren tot carnavals parade en kun je met Lamme Frans gegarandeerd het leukste feestje beleven. Met zijn hits “Wakker met een biertje” en “Alles in een” weet hij de hele tent op zijn kop te zetten.

Ook zijn nummers “Zo dronken” en “Kop als een boemeltrein” werden binnen no-time miljoenen keren bekeken op YouTube. Breng het feest tot leven en boek Lamme Frans  voor jouw feest, evenement of feest en zing vrolijk mee met zijn carnavalsnummers!

Even later begint hij zijn eigen soap-serie op YouTube en met zijn eigen cameraploeg weet hij wederom vele fans te creëren. Frans is niet te missen door zijn bijzondere outfits en vrolijke hits, als je Frans kent, kent hij jou ook! Met hem op je podium weet je zeker dat er een groot feest ontstaat! Boek hem nu via Lukassen!

Prijzen Lamme Frans boeken

Wil jij Lamme Frans graag hebben op jouw feest, event of festival? Boek hem dan via Lukassen! Wanneer je geïnteresseerd bent om Lamme Frans te boeken, kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij zorgen ervoor dat we altijd dezelfde dag nog bij je terugkomen met meer informatie over zijn beschikbaarheid en de kosten. Dit laatste is namelijk afhankelijk van een aantal factoren. Denk bijvoorbeeld aan de locatie van het feest en de hoeveelheid gasten die er komen. Wanneer we hier meer over weten, kunnen we je meer vertellen over de kosten om Lamme Frans te boeken. 

Ben je naast Lamme Frans ook nog geïnteresseerd in andere artiesten die behoren tot de top op het gebied van een carnavalsbeat? Denk dan eens aan Vieze Jack of Immer Hansi. Ook dan kun je contact met ons opnemen voor alle informatie.

Neem contact met ons op

Ben je benieuwd naar alle informatie over het boeken van Lamme Frans zoals, zijn beschikbaarheid of de kosten? Met ruim 60 jaar ervaring in de evenementenbranche ben je bij ons gegarandeerd aan het juiste adres om jouw feest, event of festival tot een groot succes te maken. Meer weten over het boeken van artiesten? Wij zijn telefonisch bereikbaar via  024 - 323 27 14 of stuur een e-mail naar info@lukassen.nl


Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma