024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
€ 3495,-
Tijdsduur
30 min
Techniek
M-set
Socials
Genoemde prijs is onder voorbehoud en kan afhankelijk van soort feest / aantal bezoekers / techniek variëren.

Vragen? Contact Levi!

Ik heb toevallig dezelfde tandarts.

Biografie: Vieze Jack

Jack is een feestact en heeft het niet zo op hygiëne vandaar de naam Vieze Jack. Hij brengt zijn eerste single “Ik ben Jack” uit in 2013 waar hij veel indruk mee maakt op het publiek. Elk jaar kiest hij een ander beroep  en als kapitein brengt hij het nummer “Captain Jack” uit. Het nummer wordt een directe hit en is inmiddels miljoenen keer gestreamd. Ook is het nummer nog steeds veel te horen in kroegen, cafés en discotheken. 

Jack is van veel markten thuis en ook als  brandweerman scoort hij een hit met de single “Brandweerman Jack”. Als piloot vliegt hij van podium tot podium met zijn single “Stuntpiloot Jack”. In 2019 besluit hij op de grond te blijven en gaat hij door het leven als machinist. Deze inspiratiebron brengt hem tot het nummer “De Jack Express” en wederom weet hij met zijn nummer een hit te scoren!

Inmiddels heeft Jack alle feesttenten en beroepen bereikt en daarmee nog veel meer singles uitgebracht. Met zijn feestacts weet hij ieder jaar de feestjes om te toveren tot feestfestijn en kun je Vieze Jack ook op jouw feest of event uitnodigen. Ben jij er klaar voor? Boek hem via Lukassen en ervaar het zelf! Ook benieuwd naar soortgelijke artiesten zoals, Lamme Frans of de Alpenzusjes? Ook die kun je bij ons boeken.

Prijzen Vieze Jack boeken

Ben je enthousiast over Vieze Jack en wil je hem graag boeken voor jouw feest? De prijzen kunnen echter verschillen door een aantal factoren. Dit heeft te maken met de details van jouw evenement. Het is daarom belangrijk dat je contact met ons opneemt zodat wij je kunnen voorzien van alle prijzen omtrent het boeken van Vieze Jack. Onze medewerkers helpen je graag! Neem vrijblijvend contact op en ontvang dezelfde dag nog reactie!

Neem contact met ons op

Wil je Vieze Jack boeken via Lukassen? Als je niet kunt wachten om definitief naar buiten te brengen dat hij gaat optreden op jouw feest, neem dan contact met ons op en wij helpen je zo snel en goed mogelijk verder. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander wat er allemaal voor nodig is om een perfect feest te organiseren, en deze kennis delen we graag met je. Wij zijn telefonisch bereikbaar via  024 - 323 27 14 of stuur een e-mail naar info@lukassen.nl.

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma