024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
€ 3295,-
Tijdsduur
30 min
Techniek
M-set
Socials

Vragen? Contact Ralf!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Biografie: Het Feestteam

Het Feestteam, die in 2002 begon, bestond uit het duo Peter en Peter, maar later worden zij vervangen door Stan en Frank die in de loop der jaren het geweldige duo vormen. Met al meer dan 75 feesten achter de rug weten zij keer op keer ieder festival, feest of evenement omver te blazen met hun feestacts en feestmuziek. Hierdoor wordt de Award “De beste feestact van Nederland” meerdere keren aan ze uitgereikt. 

Het eerste nummer “Altijd Lazerus” die Peter en Peter uitbrachten werd een regelrechte hit en zo wisten zij ieder optreden met het nummer te beginnen en het publiek voor zich te winnen. Vervolgens halen zij het nummer “De vrolijke koster” van Johnny Jordaan uit de kast en gooien er een nieuw sausje overheen. Het nummer komt op de 51e plaats in de single top 100. 

In 2011 maken Frank en Stan hun entree met het nummer “Ik neem je mee naar een nieuw begin”. Het nummer is oorspronkelijk van Gers Pardoel, maar het Feestteam brengt het nummer weer tot leven met een nieuwe beat en bijpassend dansje. Een paar jaar later wordt het nummer “Shirt uit en zwaaien”, in samenwerking met DJ Maurice, miljoenen keer gedraaid in café’s, discotheken en festivals en scoren zij hiermee een regelrechte hit! 

Inmiddels heeft het feestteam al vele optredens op bekende podia en festivals als Ziggo Dome, Dutch Valley, Rotterdam Ahoy en nog vele andere gedaan en kun je ze ook uitnodigen voor jouw feest! Boek het Feestteam nu via Lukassen.

Prijs Feestteam boeken

Wil je graag weten wat de kosten zijn om het Feestteam te boeken? Neem contact op met team Lukassen en wij vertellen je graag meer over de exacte prijzen. De prijzen waarvoor je onze artiesten kunt boeken hangen namelijk af van verschillende factoren. Het is daarom belangrijk dat je contact met ons opneemt zodat wij de juiste informatie met je kunnen delen. Vraag je een offerte aan of mail je ons? Dan kun je nog dezelfde dag reactie verwachten. 

Neem contact met ons op

Benieuwd of het Feestteam nog te boeken is op de datum van jouw feest of festival? Neem contact met ons op zodat wij het voor je uit kunnen zoeken! Maar ook voor andere vragen of meer informatie kun je terecht bij ons team. Met meer dan 55 jaar ervaring is Lukassen jouw perfecte partner voor het boeken van artiesten, bands, acts & coverbands. Wij zijn telefonisch bereikbaar via  024 - 323 27 14 of stuur een e-mail naar info@lukassen.nl


Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma