024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
€ 2595,-
Tijdsduur
30 minuten
Techniek
M-set
Socials

Vragen? Contact Ralf!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Biografie: Partyfriex

De Partyfriex bestaan uit het duo Tom Wilborts en Bart Coppens. In 2013 hebben zij besloten een duo te vormen en samen carnavalsmuziek te maken. Bart was al eerder bekend in de carnavalswereld en Tom is eigenaar van zijn café waar hij achter de bar regelmatig de microfoon pakt. Ze komen dan ook in Tom’s café op het idee om een carnavalsnummer uit te brengen en zo onstaat hun eerste debuutsingle “Allemaal voor jou”. De single werd meteen een hitknaller en al snel mogen ze  in meerdere cafés optreden en hun carnavalsact laten zien. Daar zetten ze iedere zaal op hun kop en volgen er al snel nieuwe krakers. De nummers “Elke keer hetzelfde”, “Deze kroeg”, “Meter bier”, “90’s Medley”, “Turbonaise” en “Leef voor ‘t weekend” worden meteen dé carnavalsliedjes van het jaar! 

In 2017 komt een release van de carnavalssingle “John met zijn accordeon” en die behaalt de 2e plaats bij Puur.NL. Daarna doen ze een samenwerking met Schorre Chef waaruit het nummer “Ik moet zuipen” ontstaat en wederom wordt dat een groot succes onder de carnavalsbeats. 

Wil jij een echte carnavalsact op jouw feest hebben staan? Boek Partyfriex dan nu via Lukassen en wellicht komen ze bij jouw het dak eraf feesten! Bekijk ook onze vergelijkbare artiesten zoals de Beatcrooks, Immer Hansi of de Deurzakkers.

Prijs Partyfriex boeken 

Wil je de Partyfriex voor jouw feest, festival of evenement boeken en ben je benieuwd naar de prijs? Voor alle prijzen en de beschikbaarheid van onze artiesten kun je contact met ons opnemen. Je kunt altijd vrijblijvend een offerte aanvragen, mailen of telefonisch contact opnemen. De prijs waarvoor je de Partyfriex  kunt boeken hangt namelijk af van verschillende factoren. Hierdoor kunnen wij alleen de exacte prijzen delen als wij alle informatie van jouw feest of evenement hebben. Neem daarom zo snel mogelijk contact met ons op, dan zoeken wij het voor je uit!

Neem contact met ons op

Heb je nog een vraag over één van onze artiesten? Of zou je graag advies bij een artiest boeken? Geen probleem! Neem vrijblijvend contact met ons op, wij bieden alle hulp die je nodig hebt. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenbranche ben je bij ons aan het juiste adres voor het organiseren van jouw feest, evenement of festival! Wij zijn telefonisch bereikbaar via  024 - 323 27 14 of stuur een e-mail naar info@lukassen.nl.

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma