024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
€ 8500,-
Tijdsduur
30 minuten
Techniek
M-set
Socials

Vragen? Contact Levi!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Biografie: Emma Heesters

Emma Heesters is geboren op 8 januari 1996 in ‘s-Gravenpolder in Zeeland. Emma is al op jonge leeftijd bezig met muziek en doet op 8 jarige leeftijd al mee aan de talentenshow “Kinderen voor Kinderen Songfestival”. Op 18 jarige leeftijd begint ze met haar eigen YouTube kanaal en zingt ze nummers op haar eigen unieke manier. Emma doet covers van Meghan Trainor, Ariana Grande en Alan Walker waarmee haar YouTube kanaal door het dak schiet en haar video’s miljoenen keren bekeken worden. Sindsdien werd haar kanaal erg bekend en heeft ze inmiddels al meer dan 5 miljoen abonnees. 

Haar grootste doorbraak was toen zijn een cover deed met de YouTuber Jason Chen met het nummer “Despacito”. Inmiddels is deze video al meer dan 10 miljoen keer bekeken. Al snel reist ze door het hele land voor optredens en momenteel ook door Amerika. Dit heeft te maken met het platencontract die ze van Universal Republic Records krijgt. 

In 2019 mag Emma mee reizen met de Amerikaanse coverband “Boyce Avenue”. Hier mag ze in alle voorprogramma’s optreden tijdens de tour. Later dit jaar wordt Emma uitgenodigd voor het TV-programma “Beste zangers”. Hier zingt ze verschillende covers van andere bekende zangers zoals het nummer “Vivo per lei” van Henk Poort. Ook zingt ze een duet met Rolf Sanchez met het nummer “Pa olvidarte” dat leidt tot een groot succes. Ze zingt eigenlijk nooit Nederlandse nummers, maar waagt een sprong en zingt het nummer “Liefde voor altijd” dat oorspronkelijk gezongen wordt door Samantha Steenwijk en René Froger

Na dit TV-programma is Emma een gewilde zangeres en wordt ze veel uitgenodigd door andere zangers en TV-programma’s waartoe het grote succes in Nederland leidt. Emma is momenteel veel te zien op festivals, feesten, theatershows en andere grote evenementen. Wil je Emma Heesters boeken voor jouw feest of evenement? Boek Emma via Lukassen! 

Prijs Emma Heesters Boeken

Wil je graag weten wat het kost om Emma Heesters op jouw feest of evenement te hebben zingen? De prijzen hangen af van verschillende factoren, zoals bijvoorbeeld de duur, locatie en aantal personen. Neem contact op met Lukassen voor alle informatie omtrent Emma Heesters. Ons team staat helpt je graag bij het boeken van Emma Heesters voor jouw feest. Wij zullen altijd binnen dezelfde dag reageren!

Neem contact met ons op

Ben je benieuwd of Emma Heesters nog te boeken is op de datum van jouw feest of evenement? Wij zoeken het voor je uit met onze jarenlange ervaring in de evenementenbranche beschikken wij over alle kennis om jouw feest of evenement tot een groot succes te maken! 

Neem contact met ons op, wij helpen je graag aan alle informatie! Met ruim 60 jaar ervaring is Lukassen jouw ideale partner voor het boeken van artiesten, (volks)zangers,  coverbands & DJ’s. Wij zijn telefonisch bereikbaar via  024 - 323 27 14 of stuur een e-mail naar info@lukassen.nl

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma