024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
Op aanvraag
Tijdsduur
30 minuten
Techniek
M-set
Socials

Vragen? Contact Levi!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Biografie: Maan boeken

Als één artiest in de afgelopen jaren enorm is gegroeid, dan is het Maan wel. Slechts drie jaar nadat ze The Voice of Holland won in 2015, heeft de zangeres een carrière opgebouwd die bol staat van de gouden en platina successen. Het is dan ook niet zonder reden dat vrijwel al haar nummers luidkeels worden meegezongen door het publiek. En dat is precies hoe Maan zelf haar succes afleest: “Als iedereen staat mee te zingen, juichen en springen, heb ik het gevoel dat ik het goed heb gedaan.” 

Het succes van Maan begon al kort na het winnen van The Voice of Holland, met het uitbrengen van haar eerste single “Perfect World”, geproduceerd door Hardwell. En al snel volgden hierna vele andere singles. Denk bijvoorbeeld aan “Blijf bij mij” met Ronnie Flex, haar eigen nummers “Ze huilt maar ze lacht” en “Lief zoals je bent”, “Hij is van mij” samen met Kris Kross Amsterdam, Tabitha & Bizzey, “Rode Wijn” met Kraantje Pappie, “Blijven slapen” met Snelle en zo kunnen we nog eindeloos doorgaan. Het zijn er bijna te veel om op te noemen!

Kortom: reden genoeg om Maan toe te voegen aan de line-up van jouw festival, of haar te boeken voor jouw feest of event! Bij Lukassen helpen je we hier graag mee verder. Ontdek wat onze jarenlange ervaring voor jou kan betekenen, en neem vrijblijvend contact met ons op voor advies op maat en meer informatie. 

Maan boeken prijs

Ben je benieuwd naar de prijs om Maan de Steenwinkel te boeken? Hier vertellen we je graag meer over. Daarnaast kunnen we ook direct samen kijken of Maan nog beschikbaar is op jouw voorkeursdatum. Neem contact met ons op, vraag vrijblijvend haar beschikbaarheid aan of raadpleeg onze medewerkers voor meer informatie. 

Neem contact met ons op

Om contact met ons op te nemen kun je gebruikmaken van het volgende telefoonnummer: 024 - 323 27 14 of stuur een e-mail naar info@lukassen.nl. Daarnaast kun je ook het contactformulier op onze website invullen. Vervolgens zorgen wij ervoor dat we nog dezelfde dag bij je terugkomen met een passend antwoord. 

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma