024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
€ 2495,-
Tijdsduur
60 min
Techniek
Excl.
Socials

Vragen? Contact Ralf!

Hij gaat als de brandweer!

Biografie: Buren van de Brandweer

Buren van de Brandweer wordt in 2014 bekend nadat zij een aantal spectaculaire optredens in café's, discotheken en feestjes hadden gegeven. Met een optreden van deze artiesten weet je zeker dat de voetjes van de vloer komen. Na een optreden van Buren van de Brandweer houdt je alleen nog maar brandende zolen, uitgefikte speakers en smeltende dansvloeren over. Het drietal weet maar al te goed hoe je het publiek omver blaast. 

De nummers “Pilsies voor de vat” en “Lekker Pik” hebben inmiddels miljoenen streams. Hoe komen ze aan hun artiestennaam? De studio van het de trio bevindt zich letterlijk naast een brandweerkazerne. Eén ding is zeker, met een optreden van Buren van de Brandweer zul je gegarandeerd het vetste feestje organiseren. Nodig het superteam uit voor jouw feest, festival of evenement via Lukassen! Zorg wel voor brandblussers en branddekens, want voor je het weet staat het publiek in de fik! 

Benieuwd naar vergelijkbare artiesten als Buren van de Brandweer? Bekijk dan ook eens Gladjakkers of Altijd Larstig en Rob Gasd'rop. Daarnaast bieden we nog vele andere artiesten, zangers, coverbands of bands. Bekijk ons complete aanbod op de website.

Prijs Buren van de Brandweer boeken 

Wil je Buren van de Brandweer op jouw feest, festival of evenement uitnodigen en ben je benieuwd naar de prijs? Voor alle prijzen en de beschikbaarheid van onze artiesten kun je contact met ons opnemen via één van de kanalen. De prijs waarvoor je Buren van de Brandweer kunt boeken hangt namelijk af van verschillende factoren. Hierdoor kunnen wij alleen de exacte prijzen delen als wij alle informatie van jouw feest of evenement weten. Je kunt altijd vrijblijvend een offerte aanvragen, mailen of telefonisch contact opnemen. 

Neem contact met ons op

Wil je graag meer weten over het boeken van artiesten? Of zou je graag advies willen van onze medewerkers? Geen probleem! Neem vrijblijvend contact met ons op, wij bieden alle hulp die je nodig hebt. Met meer dan 55 jaar ervaring in de evenementenbranche ben je bij ons aan het juiste adres voor het organiseren van jouw feest, evenement of festival! Wij zijn telefonisch bereikbaar via  024 - 323 27 14 of stuur een e-mail naar info@lukassen.nl.

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma