024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
€ 5595,-
Tijdsduur
1 x 90 min
Techniek
Backline
Socials
Genoemde prijs is onder voorbehoud en kan afhankelijk van soort feest / aantal bezoekers / techniek variëren.

Vragen? Contact Susan!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Biografie: Wir sind SPITZE

De 5 koppige band, Wir sind SPITZE met Peter, Jos, Guido, Dave en Marvin weten als geen ander hoe je het publiek ondersteboven krijgt. De band is momenteel de grootste feest sensatie en daarom de leukste band om te boeken voor jouw feest. Ze wisselen tijdens hun shows zonder moeite tussen verschillende genres . Van “Die populairsten Polka’s und Schönsten Schlager” naar “Die Rassisgsten Rocker und Blödesten Ballermann-hits” De vijf echte rasmuzikanten weten keer op keer het publiek voor zich te winnen. 

De optredens gaan van Heino tot Robbie Williams en van Klostertaler naar U2. De band weet maar al te goed hoe je een feestje moet bouwen en dat blijkt ook uit  hun grappige gimmicks en toffe solo-acts. Wisselen van genres is voor deze band geen enkel probleem! Houd je dus van veel afwisseling in muziek? Dan moet je bij Wir sinds SPITZE zijn. Of ze nu van zomer- tot oktoberfest spelen, voor deze 5 koppige band is niets te gek. 

Ben je helemaal enthousiast over deze te gekke band en wil je het graag met eigen ogen aanschouwen? Zorg dan dat je ze op tijd boekt  voor jouw evenement of festival! Met Wir sind SPITZE weet je zeker dat de tent finaal op zn kop staat! Boek de band via Lukassen of bekijk één van de vergelijkbare bands: De Esperando's of Die Powerhosen

Prijs Wir sind SPITZE boeken

Wil je graag meer weten over de kosten en de beschikbaarheid van Wir sind SPITZE? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, we helpen je graag! Bel, mail of vul het aanvraagformulier in. Je kunt ervan uitgaan dat we altijd dezelfde dag reageren. Heb je nog meer vragen of wil je informatie over de andere artiesten? Ook dan is het belangrijk dat je contact met ons opneemt. 

Neem contact met ons op

Benieuwd of Wir sind SPITZE nog te boeken is op de datum van jouw feest of evenement? Of wil je één van de andere artiesten, bands of acts boeken? Wij denken graag met je mee! Dankzij onze ervaring in de evenementenbranche weten wij wat er nodig is om jouw feest, evenement of festival tot een groot succes te maken!  Neem contact met ons op, wij zoeken het graag voor je uit! Maar ook voor andere vragen of meer informatie kun je terecht bij ons team, met ruim 60 jaar ervaring is Lukassen jouw ideale partner voor het boeken van artiesten, bands, acts & coverbands. Wij zijn telefonisch bereikbaar via  024 - 323 27 14 of stuur een e-mail naar info@lukassen.nl.

Soortgelijke genres

Een soorgelijke artiest boeken als Wir sind SPITZE kan eenvoudig bij Lukassen. Op zoek naar een band? Denk dan aan het boeken van Die Powerhosen maar vergeet ook zeker Otto Lagerfett niet. Immer Hansi en De Alphenzusjes maken er ook elke keer weer een groot spektakel van.

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma