024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Techniek
In overleg
Socials

Vragen? Contact Susan!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Twee jonge jongens uit het zuiden van Nederland veroveren de bühne van de Volkstümliche Party muziek in een snel tempo. Ze overtuigen met hun ‘live’ optredens het publiek in hun thuis land, Nederland ,in België, Duitsland tot in Frankrijk toe. Zij leven voor de moderne volkstümliche Party muziek – Volksmuziek verhult ze, en ze verhullen met hun Volkstümliche muziek het publiek.

Het is bijna niet te geloven dat beide jongens al 20 jaar Bühne ervaring hebben. Vanaf hun derde en zesde levensjaar hebben ze hun eerste ervaring kunnen opdoen met het publiek. En dat niet bij de geringste, als bij hun grote voorbeeld Die Klostertaler. Tot op vandaag zijn beide nog vriendschappelijk verbonden met Markus Wolfahrt en hij vervolgt hun carrière nog met grote interesse en toewijding. Boek deze artiesten nu bij Lukassen!

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma