024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
€ 2295,-
Tijdsduur
30 minuten
Techniek
M-set
Socials

Vragen? Contact Teun!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Biografie: De Alpenzusjes

De Alpenzusjes, die in 1980 bestonden uit het duo Carla Janssen Langendijk en Hanny Tholen, wisten hoe je het dak eraf moest blazen met hun schlagermuziek. 

Het koppel komt in 1985 met de grote hit “Daar zijn we dan weer” en wederom weten ze het dak eraf te blazen en loopt iedereen weer vrolijk de polonaise op het nummer. De zusjes waren veel te zien op televisie bij onder andere TROS Muziekfeest, Shownieuws en Gossip Quiz van RTL.

In 2009 besluit het duo te stoppen en worden ze vervangen door een nieuw duo. Chantal van Geelen en Kirsten Stroek weten een nieuw leven in de Alpenzusjes te brengen en vervangen de schlagermuziek voor carnavalsmuziek. 

Chantal van Geelen en Kirsten Stroek gaan verder en krijgen toestemming om door te gaan onder de naam “De Alpenzusjes”. Met hun carnavals beats weten ze iedere tent op zijn kop te zetten en dat brengt het duo tot hun eerste hit “Naar voren, naar achteren”. De aanvragen stromen binnen en zo gaan de twee feestelijk door het land. Een jaar later scoren ze met hun tweede nummer “Hutje op de hei” opnieuw een hit! De twee zijn niet te stoppen en weten de ene na de andere hit te scoren, zetten iedere feesttent op zijn kop en maken nog vele andere carnavalshits. 

Een aantal jaar later zijn ze ook te zien in de Ziggo Dome bij Muziekfeest van het jaar. Ze gaan een samenwerking aan met Jan Biggel en brengen het nummer “Superman” uit waarbij Jan een superman speelt. De Alpenzusjes mogen niet ontbreken op een feest, boek ze daarom via Lukassen! Of bekijk één van onze vergelijkbare artiesten zoals: De Deurzakkers of De Lawineboys.

Prijs Alpenzusjes boeken

Wil jij graag de Alpenzusjes op jouw feest of evenement boeken en ben je benieuwd naar de prijs? Neem contact op met team Lukassen. Wij helpen je graag verder! Doe vrijblijvend een aanvraag en ontvang binnen 1 dag reactie. 

Neem contact met ons op

Wil je graag meer informatie over het boeken van de Alpenzusjes en de kosten? Of wil je graag persoonlijk advies van één van onze medewerkers? Om welke reden je contact met ons wil opnemen, team Lukassen denkt graag met je mee en voorzien je nog dezelfde dag van meer informatie. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenbranche ben je bij ons gegarandeerd aan het juiste adres, en maak je jouw feest, evenement of festival tot een groot succes! Meer weten? Wij zijn telefonisch bereikbaar via  024 - 323 27 14 of stuur een e-mail naar info@lukassen.nl. Of vraag vrijblijvend een offerte aan!

In hetzelfde genre kan je Wir Sind Spitze, Marloez Atemlos en Otto Lagerfett eenvoudig bij ons boeken.

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma