024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
€ 1495,-
Tijdsduur
30 min
Techniek
M-set
Socials

Vragen? Contact Levi!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Sven Versteeg laat elke zaal swingen!

Na een opzienbarende doorbraak in 2017, waarin Sven vanuit het niets de finale bereikte van de talentenjacht "Jantjes Verjaardag", ontving hij zoveel positieve reacties dat hij besloot zich volledig op zijn carrière te richten. Deze vliegende start resulteerde al snel in talloze aanvragen en optredens door het hele land. Sven bracht tevens zes eigen singles uit, waaronder hits als "Liever de Liefste", "Jij Wordt De Mijne" en "Stapel".

Inmiddels is Sven een zeer gewilde zanger en entertainer. Bij ieder optreden weet hij het publiek in vervoering te brengen! Ook het gezelligste café van Nederland, Café Bolle Jan, kon niet om hem heen en nodigt hem wekelijks uit om op te treden.

Sven Versteeg makkelijk boeken via Lukassen

Voorafgaand aan elk optreden bepaalt Sven samen met zijn geluidsman wat hij gaat zingen, zonder een vaste setlijst te volgen. Hierdoor kan hij eenvoudig inspelen op het publiek door verzoeknummers te spelen en ter plekke te beslissen wat hij ten gehore brengt. Of het nu een bruiloft, feesttent of bedrijfsfeest is, niets is Sven te gek!

In 2019 werd Sven bekroond met de Koos Alberts Award voor Beste Talent. Dat jaar werd hij tevens genomineerd voor een Buma NL Award in dezelfde categorie!

Wat kun je verwachten tijdens zijn optredens? Een flinke dosis entertainment en interactie met het publiek. Op muzikaal gebied komen zowel recente hits als tijdloze klassiekers aan bod, aangevuld met op maat gemaakte medleys en verrassende mash-ups die voor een onvergetelijke ervaring zorgen.

Bij Lukassen kun je deze artiest en vele andere artiesten boeken!

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma