024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
€ 4295,-
Tijdsduur
1x75 minuten
Techniek
op aanvraag
Socials

Vragen? Contact Teun!

Ik ben een kop kleiner dan William, maar bijna net zo knap!

Biografie: Mooi Wark

De vierkoppige band Mooi Wark bestaat sinds 1992. De band heeft verschillende leden gekend en bestaat nu uit gitarist William Bossong, gitarist en zangtalent Bert Koops, gitarist Arnold Kuik en drummer Dennis Hendriks. Het vierkoppige prachtteam heeft al vele jaren geweldige hits uitgebracht. Hun aller eerste grote hit was “In de blote kont” dat het lijflied werd van het Mega Piraten Festijn. Niet alleen dit nummer wordt een grote hit, maar de nummers “Idioot” en “Oh Yvon” worden luidkeels meegezongen in honderden feesttenten in het oosten van Nederland.

Ze timmeren goed aan de weg en gaan meer optredens doen en al snel in staan ze in de voorprogramma’s van Golden Earring, Rowwen Hèze, De Dijk en Normaal. Niet veel later kregen zij door dit grote succes een platencontract aangeboden bij Telstar van Johnny Hoes. De optredens van de mannen worden zeer geliefd door het publiek en ze maken dan ook van ieder optreden een unieke show. Ze bestaan vooral uit improvisaties en interacties met het publiek, waardoor ook iedere show anders is, maar één ding is zeker: Met een optreden van Mooi Wark wordt het altijd een groot feest met denderende rock-’n-roll nummers!

Wil jij een rock-’n-roll band op jouw evenement? Boek Mooi Wark dan bij Lukassen! Daarnaast kun je ook altijd informatie opvragen over vergelijkbare acts zoals, BZB en Poar Neem’n. Of bekijk de mogelijkheden voor Boer Bennie boeken voor een uniek optreden!

Prijs Mooi Wark boeken

Wil je graag meer weten over het boeken van Mooi Wark zoals de prijzen en beschikbaarheid? De prijzen kunnen afwijken door een aantal factoren. Zo kan de duur, de locatie en de hoeveelheid gasten een rol spelen in de exacte prijs. Het is daarom van belang dat je contact met ons opneemt, zodat wij de juiste informatie met je kunnen delen. Wanneer je een offerte aanvraagt, zorgen wij ervoor dat we altijd binnen dezelfde dag reageren. 

Neem contact met ons op

Heb je nog een vraag over onze bands zoals Mooi Wark? Of zou je graag persoonlijk advies willen? Geen probleem! Je kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen, wij helpen je graag verder. Door jarenlange ervaring in de evenementenbranche ben je bij ons aan het juiste adres om je feest, festival of evenement tot een groot succes te maken! Wij zijn telefonisch bereikbaar via  024 - 323 27 14 of stuur een e-mail naar info@lukassen.nl.

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma