024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
Op aanvraag
Tijdsduur
70 min
Techniek
Excl
Socials

Vragen? Contact Teun!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Ooit was de band het best bewaarde geheim van Limburg.
Terwijl in het zuiden al menige uitverkochte zaal op z’n kop gezet werd, had in de rest van het land slechts een enkeling van de groep gehoord.

De hit “Bestel Mar” bracht daar verandering in. En sinds Rowwen Heze in 1992 op Pinkpop optrad voor 55.000 bezoekers, is de uitzonderlijk krachtige en feestelijke muziek ook in de rest van Nederland een begrip.
Een ander hoogtepunt was ongetwijfeld het 60 minuten durende slotconcert van de Uitmarkt in Amsterdam voor naar schatting 50.000 mensen, dat rechtstreeks door de NOS televisie werd uitgezonden, met gastrollen van Karin Bloemen en accordeonmeester Flaco Jimenez.

Tex Mex, polka’s, Ierse Folk, gezongen met een Limburgs accent, gespeeld door accordeon, electrische gitaar, bas, drums en (soms) trompet.
Zo onderscheidt zich de muziek van Rowwen Heze direct van alle andere groepen.

Rowwen Heze komt uit de omgeving van America en vond zijn oorsprong in de traditie om tijdens Carnaval je eigen lokale hits te maken, op te nemen en live te spelen.
Het werd al snel een succes in eigen omgeving, met name het nummer “Bestel Mar”.
Daardoor enthousiast geworden bracht dit KRO DJ Hubert van Hoof ertoe ze de bijnaam Los Limbos te geven. Uiteraard een verwijzing naar zowel Limburg als Los Lobos.

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma