024 - 323 27 14
info@lukassen.nl

Boekingsinformatie

Prijs (vanaf)
€ 1595,-
Tijdsduur
30 min
Techniek
A of M-set
Socials
Genoemde prijs is onder voorbehoud en kan afhankelijk van soort feest / aantal bezoekers / techniek variëren.

Vragen? Contact Joyce!

of één van mijn andere gezellige collega’s.

Biografie Harten 10

Martien en Tineke maakten eerder furore met echte piratenhits als ‘Wat is Mooier’, ‘Ik wil je niet kwijt’ en ‘Liefde maakt blind’. Sinds hun eerste single in 2008 groeiden ze bijna onder de radar uit tot een grote naam in het Nederlandstalige circuit. Niet alleen voor de luisteraars van de bekende radiostations, maar ook voor de echte piraten. Niet voor niets brachten ze verschillende nummers uit op vinyl. De nieuwe single is opgenomen bij Edwin van Hoevelaak. Het nummer is geschreven door Bram Koning. “De tekst van ‘We zijn onderweg’ gaat ook over wat er is gebeurd tussen Tineke en mij”, vertelt Martien. “Tineke gaf vlak na de jaarwisseling aan te willen stoppen. Ze wil wat meer de countrykant op. ‘We zijn onderweg’ betekent wat mij betreft ook: ‘We gaan door’.”

Voor een groot aantal fans van Harten 10 is Maria Goosen geen volledig nieuw gezicht. Ze viel jaren geleden al een keer in toen Tineke door ziekte verhinderd was en in het laatste kwartaal van vorig jaar nam ze ook al de microfoon van Tineke (die toen kampte met gezondheidsproblemen) over. Nadat Tineke aangaf te stoppen, vroeg Martien aan Maria om te blijven. “Ik zing al sinds 1998”, vertelt Maria. “Solo richt me daarbij op Nederlandstalige muziek met een zigeuner- en salsasausje. Swingende muziek, ik ben ook echt van de gitaar. De laatste tien jaar zong ik ook in de band No-Brakes uit Kampen, waar ikzelf ook woon. Dat was een band voor feesten en partijen. We deden alles. Pop, rock, maar ook Nederlandstalig. Toen Martien vroeg of ik de nieuwe zangeres van Harten 10 wilde worden, moest ik wel even diep nadenken. Ja, ik had al meerdere maanden met hem gezongen, en dat was echt hartstikke leuk, maar het zou wel betekenen dat ik afscheid moest nemen van No-Brakes. Want No-Brakes en Harten 10, dat is niet te combineren. Na tien jaar voelde dat wel als afscheid nemen van vrienden, familie zelfs. Maar ook mijn bandleden zeiden dat dit een kans voor me was. Dus ben ik ervoor gegaan. Ik heb er heel veel zin in!”

Harten 10 boeken prijs

Harten 10 boeken op je feest, event of festival is absoluut een goede idee. Tenminste, als je op zoek bent naar een artiest die het publiek gegarandeerd omver blaast! Ben je benieuwd naar de prijs om Harten 10 in te huren? Hier zijn we heel transparant over. Neem contact met ons op en wij vertellen je graag meer.

Neem contact met ons op

Benieuwd of Harten 10 nog te boeken is op jouw voorkeursdatum? Neem dan contact met ons op, wij zoeken het graag voor je uit! Maar ook voor andere vragen of meer informatie kun je terecht bij ons team. Met jarenlange ervaring is Lukassen jouw ideale partner voor het boeken van artiesten, bands, acts & coverbands. Wij zijn telefonisch bereikbaar via  024 - 323 27 14 of stuur een e-mail naar info@lukassen.nl.

Vergelijkbare artiesten

Alle artiesten
Neem contact met ons op

Kunnen we ergens mee helpen?

* Verplichte velden.

Meer dan 60 jaar ervaring
Expert in totaalorganisatie
One stop shop voor álle artiesten

The Heart of Entertainment

Lukassen verzorgt boekingen/management van vele topartiesten, bands en acts. Met meer dan 60 jaar ervaring in de evenementenorganisatie kunnen wij je optimaal van dienst zijn en nemen wij graag alle zorgen uit handen.

© 2024 Lukassen | Privacyverklaring / Auteursrecht | Buma